Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Ådalsvej 3, 6040 Egtved | KLH ERHVERV

Ådalsvej 3, 6040 Egtved

Oversigt

Postnr: 
6040
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
6.151m2
Etageareal: 
893m2
Anvendelse: 
Investering
Pris: 
Kr. 2.295.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Fuldt udlejet investeringsejendom med mange anvendelsesmuligheder sælges!

- Nedsat fra kr. 2.495.000,- til kr. 2.295.000,-
 

Super centralt beliggende i trekantområdet, i Gravens, kun 10 min fra Kolding Storcenter, finder du denne ejendom, som kan have flere forskellige anvendelses muligheder. Ejendommen består af ca. 204 kvm, kontor/omklædning, 589 kvm. lager/produktion og 100 kvm telthal, hertil 6.150 kvm grund, som giver god mulighed for udvidelse.

Ejendommen er i dag udlejet til Kims Spedition, som bruger ejendommen til lager og administration for logistikfirmaet. Lejeaftalen er uopsigelig indtil d. 01/12/2022.
Bygningen ud mod vejen fungerer som administrationsbygning, og står noteret som erhvervsareal i BBR, på nær et mindre areal der er noteret som bolig, men som også bruges til kontor. Dertil to store lagerhaller/værksteder, som tilgås via en massiv port. Værkstedsbygningerne er hegnet ind, hele vejen rundt om ejendommen. Administrationsbygningen er 3 etager, hvor man har et mindre depotrum i kælderen. Ovenpå er der to store kontorrum, hvor det ene har udgang til en flot altan. Dertil er der et uudnyttet loftrum, hvor man kunne lave et depotrum. I stueetagen, er der to store kontorlokaler, køkken og toilet. Derudover kan man komme ned til et vaske- og omklædningsrum. Herfra kan man komme ud til lagerhallerne. Rundt om værkstederne er der meget plads, som man ville kunne bruge som opbevaring. Der er lagt knust beton, og jorden er drænet, så der kan køres med truck. De to værksteder med hver sin port adgang, er sammenbygget, men er i dag adskilt med skillevæg med dør. Det første værksted er ca. 300 kvm med en løftehøjde på 4m i kip, og en port på 3,6 x 3,6m. Til det første værksted er der et opholds-/frokost rum, et toilet og et separat depotrum. Det andet værksted er også ca. 300 kvm, men der er noget højere til loftet. De 7,5m til kip og en port på 6 x 6m, gør at der er større muligheder derinde. I begge værksteder er der installeret lokal udsugning, lydisolering og etableret kranskinner. Der opvarmes med naturgas.
 

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom