Ådalsvej 3, Egtved | KLH ERHVERV

Ådalsvej 3, Egtved

Oversigt

Postnr: 
6040
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
6.151m2
Etageareal: 
893m2
Anvendelse: 
Værksted
Produktion
Pris: 
Kr. 2.495.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Ejendommen er en blanding af bolig og erhverv. Den er placeret i Egtved, nærmere bestemt i Ågård. Ågård ligger i midten af trekantsområdet, og hører til Vejle kommune. På ejendommen er der et hus, som både bruges til bolig og erhverv. Dertil to store lagerhaller/værksteder omme bagved, som tilgås via en massiv port. Ejendommen kan anvendes som bolig med værksted.

 

Huset er 3 etagers, hvor man har et mindre depotrum i kælderen. Ovenpå er der to store værelser, hvor det ene har udgang til en flot altan. Dertil er der et uudnyttet loftrum, hvor man kunne lave et depotrum.

I stueetagen, hvor man kommer ind, er der to store værelser, køkken og toilet. Derudover kan man komme ned til et vaske- og omklædningsrum. Herfra kan man komme ud til lagerhallerne.

 

Rundt om værkstederne er der meget plads, som man ville kunne bruge som opbevaring. Der er lagt knust beton, og jorden er drænet, så der kan køres med truck.

De to værksteder hænger sammen, men har hver sin port, og en skillevæg som kan nedtages. Det første værksted er 300 kvm med en løftehøjde på 4m i kip, og en port på 3,6 x 3,6m. Til det første værksted er der et opholds-/frokost rum, et toilet og et separat depotrum.

Det andet værksted er også 300 kvm, men der er noget højere til loftet. De 7,5m til kip og en port på 6 x 6m, gør at der er større muligheder derinde. I begge værksteder er der installeret lokal udsugning, lydisolering og etableret kranskinner. Der opvarmes med naturgas.

 

 

I området ligger der private boliger og blandede ejendomme.     

 

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom