Albuen 27, 6000 Kolding | KLH ERHVERV

Albuen 27, 6000 Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Etageareal: 
800m2
Anvendelse: 
Butik
Kontor
Lager/Logistik
Pris: 
Kr. 335.940
Kort: 
Beskrivelse: 

Lejemålet er placeret synligt og centralt på butikstorvet, der ligger overfor Kolding Storcenter og i samme område som Bauhaus, den kommende POWER samt en række andre stærke butikker, der tiltrækker en konstant stor kundestrøm til hele området. Butikstorvet består af mange spændende butikker som eks. Petworld, Svane Køkkenet, Hööks, LOOP Fitness, Alm. Brand Bank, Kolding Pejsecenter m.fl

Lejemålet består af ca. 620 kvm lager/showroom/butik og 180 kvm kontor. Lejemålet har netop gennemgået en renovering og fremstå som lyse og indbydende lokaler. De 620 kvm kan enten anvendes til showroom, lager eller butik. Lejemålet indeholder gode muligheder for at inddeling, så lager og butik/showroom kan adskiltes fra lager. Eller hvis man ønsker at kunne bruge dele af lejemålet uafhængigt af hinanden. Der er port adgang og mulighed for selvstændig indgang flere steder i lejemålet. Der er placeret kontor- og toilet faciliteter i hver sin ende af bygningen.

Jf. plangrundlaget for området må lejemålet anvendes til lettere industri og butikker til særligt pladskrævende varegrupper. Lejemålet er meget anvendelige til brug for detail, cykler, surf, ski, sport, hobby, kajak, køkken, golf, fritid, outdoor, fitness, crossfit, bank, kontor, forsikring, outlet, galleri, vin- og spritusbutik, elektronik, pejse- og brændeovne, husudstilling, værktøj, sommerhusudstilling og meget mere.

Med andre ord, får I et lejemål med en unik placering og eksponering. Der er en stor strøm af kunder, som kører forbi fra begge sider, og giver promovering af jeres virksomhed.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom