Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Boligprojekt Lunderskov | KLH ERHVERV

Boligprojekt Lunderskov

Oversigt

Postnr: 
6640
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
41.000m2
Anvendelse: 
Investering
Pris: 
Kr. 0
Lunderskov
Kort: 
Beskrivelse: 

SOLGT - kontakt os hvis I også vil købe eller sælge projektgrunde. 

Stort grundareal på ca. 41.000 m², som er beliggende yderst attraktivt i Lunderskov syd, med kort afstand til centrum.

 

Området egner sig ideelt til etablering af boligområde i form af parcelhusgrund, tæt/lav bebyggelse. Området er netop blevet inddraget i kommuneplanen til boligområde. Området har beliggenhed mellem et ældre boligområde og et forholdsvist nyt boligområde, som blev færdig bygget i 2017.

 

I forhold til attraktiviteten af beliggenheden for den private boligejer, kan det nævnes, at der er kort afstand til togstationen som kører både nord/syd og øst/vest, ligesom der også er kort vej til motorvejen som ligeledes leder alle veje. Der er ligeledes fremskredne planer om en ny hærmotorvej som enten vil køre øst eller vest om Lunderskov. En ny motorvej vil blot understrege byens gode geografiske beliggenhed og give mulighed for at pendle langt.

 

Endvidere er der kort gå/cykel- afstand til samtlige behov den moderne familie behøver. Her kan foruden de trafikale forhold bl.a. nævnes SuperBrugsen, skole, børnehave og lægehus, samt idrætsanlæg. Der er herudover under 15 minutters kørsel til Kolding Storcenter.

 

Lunderskov er en klassisk stationsby på knap 6.000 indbygger, et knudepunkt mellem Kolding / Esbjerg og Kolding / Sønderborg/Padborg/Flensborg, når det kommer til togtrafik, men også motorvejs trafik.

 

Netop nu er Lunderskov inde i en rivende udvikling. Byen er én af de byer i Trekantområdet som procentuelt oplever størst tilflytning i forhold til indbyggertal. Befolkningsprognoserne forventer en befolkningstilvækst på 14 % de næste 10 år.  Allerede nu er der stor efterspørgsel efter lejeboliger og nye udstykninger.

 

Grundarealet er endnu ikke lokalplanlagt, hvorved en eventuel køber vil opnå samtlige fordele der er herved.

 

Bl.a. kan grunden fortsat bortforpagtes som agerbrugsjord. Derfor har en eventuel køber muligheden for selv at præge den nye lokalplans anvendelse og tilpasse sine behov alt efter ønske. Vi har sammen med Geopartner fået udarbejdet en skitseforslag med blandet bebyggelse, som kan ses sidst i prospektet.

 

 

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom