Bramdrupvej 17, 6040 Egtved | KLH ERHVERV

Bramdrupvej 17, 6040 Egtved

Oversigt

Postnr: 
6040
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
794m2
Etageareal: 
543m2
Anvendelse: 
Investering
Afkast: 
9,41 %
Lejeindtægt: 
Kr. 181.789
Pris: 
Kr. 1.395.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Investeringsejendom med 3 boliglejemål og stor garage

 

Investeringsejendom i Gravens (10 min kørsel fra Kolding) med 3 gode boliglejemål. Sælgers egen lejlighed vil/kan blive ledig i forbindelse med køb.

Ejendommen er indrettet med en rigtig hyggelig fælles lukket gårdhave. Lejlighederne bliver normalt nemt lejet ud via et opslag i dagligvarebutikken. Lejlighederne er henholdsvis 115 kvm. på 1. sals, ca. 102 kvm. for lejligheden i stueplan og 65 kvm. for den sidste lejlighed i stueetagen.

Derudover er der stort garageanlæg på 101 kvm med stor port. Her er højt til loftet og masser af muligheder for den lille erhvervsdrivende eller den pladskrævende hobby. På 1. sal i erhvervsbygningen er der 80 kvm. stort loftsrum som fremstår som godt opbevaringsrum/lagerrum.

Stuelejligheden indeholder: Stor entre med tæppe på gulvet. Rigtig godt spisekøkken med god spiseplads. Masser af skabs og bordplads og åbent til en af stuerne. 2 stuer med afhøvlede trægulve. Den ene med flot hjørnekamin, som kan opvarme hele stueplan. Stort soveværelse med skabsvæg. Lyst badeværelse med stor bruseniche. Herudover nedgang til kælder.

Den store kælder er bl.a. med nyere badeværelse, vaskerum og to store disponible rum (har tidligere været anvendt til gæsteværelse).

1. sals lejligheden: Her er lidt skrå lofter og tæpper på de fleste gulve. Vinkelstue med masser af lys. Åbent ældre køkken/alrum med god spiseafdeling, værelse og stort soveværelse. Pænt lyst badeværelse.

Lejligheden på 65 kvm fremstår nymalet og i god stand og indeholder: Stue med højt til loftet og adgang til fint mindre køkken. Soveværelse med hems til diverse opbevaring og lyst stort badeværelse.

Grunden er opdelt, således den er meget nem at holde, da det primært er en stor flisebelagt gårdhave.

 

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom