Centervej 2D, Kolding | KLH ERHVERV

Centervej 2D, Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Grundareal: 
13m2
Anvendelse: 
Kontor
Lejeindtægt: 
Kr. 2.500
Pris: 
Kr. 18.000
Kort: 
Beskrivelse: 

2 min fra motorvej E45 og 10 min fra Kolding centrum finder du dette flotte kontorlejemål i rolige og skønne omgivelser. Lejemålet er et enkeltkontor på 13 kvm i et kontorfællesskab på Julianelyst. I vil blive et fællesskab på 4 virksomheder som deler indgang, mødefaciliteter, toiletter og køkken. De nuværende virksomheder tæller De Fri Forsikringsmægler A/S, FBJ Rådg. Ingeniører ApS og Kontorhold.dk.

 

Julianelyst er en herskabelig firlænget gård opført i 1916 der for år tilbage blev indrettet til moderne kontorer. Hele ejendommen er udlejet som sådan, og består af flere kontorfælleskaber i det samlede fællesskab. Dette kontor udgør en lille del af det store fællesskab.

 

Når man træder ind i bygningen, træder man ind i et indgangsparti, som også er fordeler gangen til de enkelte kontoer. Dette kontor ligger til højre ned af gangen, forbi det fælles mødelokale, der har plads til 8 personer ved bordet og er udstyret med av udstyr, dernæst kommer toiletterne som også indeholder mulighed for bad, køkkenet med spiseplads. På den gang ligger kontoret med udsigt til parkeringspladsen, som har plads til 50 biler.

 

Der er et dejligt lysindfald på kontoret via vinduerne og så er belysningen på kontoret yderst behageligt. Kontoret er indrettet således, at der kan være plads til 2 arbejdspladser, alt efter ønsker til møblering.

 

Der er mulighed for efter eget ønske at deltage i frivillig frokostordningen. Det koster ca. 20-25kr pr dag.

 

Lejen er de første 6 mdr. kr. 1.500,- pr. mdr.herefter kr. 2.500,- pr. mdr.

 

Derudover er der fri parkering lige ude foran lejemålet, hvor der ikke er nogen tidsbegrænsning. Lejemålet er inkl. rengøring, vand, internet (50/50 mbit) og alarm, som er indeholdt i lejen.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom