Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Garverland 12, 6373 Bylderup-Bov | KLH ERHVERV

Garverland 12, 6373 Bylderup-Bov

Oversigt

Postnr: 
6373
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
26.917m2
Etageareal: 
5.823m2
Anvendelse: 
Lager/Logistik
Værksted
Pris: 
Kr. 500.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Ejendommen er placeret i Aabenraa kommune, i en lille by Bylderup-Bov, som ligger tæt på den dansk-tyske grænse, og imellem byerne Tønder og Tinglev.

 

Ejendommen består af i alt 4 matrikler og to bygninger. En stor sammenbygget på 5.662 kvm. Som generelt er i en dårlig stand. Herudover er der en bygning på 476 kvm i noget bedre stand. Bygningerne har mange haller med porte, som gør mulighederne enorme, både hvis den skal deles op, eller fungere som en enhed. Mange af portene kan tilgås via en rampe, og to af dem er oplagt til en garage. Der er generelt en god loftshøjde i hallerne, hvor nogle af dem er lavet med klinker. Der ligger nogle små lokaler i midten af hallerne, det vil være muligt at bruge til kontor. Derudover er der også toilet og køkken. Der har været brand i en af hallerne, hvor et ovenlysvindue og klinkerne rundt om, har taget skade.

Tillægsbygningen er virkelig fin og består og to haller, med et par tilhørende lokaler. Der er en port og separat toilet i den bygning.

 

 Bygningen er opvarmet af naturgas, hvor centralvarmen kommer fra eget fyr. Det er en industriejendom, og det er derfor oplagt at drive erhverv/industri på ejendommen. Den store grund giver en masse muligheder, hvor fantasien kun sætter begrænsninger.

Område/kvarter

Bylderup-Bov er både by og land og ligger i den vestlige del af Aabenraa kommune.

Området er et industriområde.

 

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom