Jernbanegade 27, 3. sal, 6000 Kolding | KLH ERHVERV

Jernbanegade 27, 3. sal, 6000 Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Etageareal: 
155m2
Anvendelse: 
Kontor
Pris: 
Kr. 120.000
Kort: 
Beskrivelse: 

I innovationshuset, House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab midt i Kolding centrum, for enden af gågaden, og blot 200 m fra togstationen. Har du mulighed for at leje dette kontorlejemål på 3. salen med adgang fra fællesgangen, og med god udsigt udover byen.

Bygningen blev opført i 1925, af Ernst Petersen, og blev i sin tid brugt som Danmarks Nationalbank.

Selve bygning har en rigtig fin arkitektur, og for få år siden gennemgik bygningen en istandsættelse og fremtoner derfor moderne med lyse rum, og højt til loftet.

Lejemålet er lyst og åbent indrettet, og består af et stort åbent kontorlandskab, et mødelokale, tekøkken, kontor/printerrum/arkiv og toiletfaciliteter. Der er elevator op til legemålet, som frit kan betjenes via chip.

Der er i ejendommens indgangsparti i stueetagen en elektronisk receptionist hvor kunder og gæster kan melde deres ankomst. Ejendommen har også handicap venlig adgang.

Som lejer af et kontorlokale i House of Innovation, har du muligheden for at være en del af noget større. Det gode fællesskab giver god adgang til sparring med ligesindede, fælles arrangementer osv.

Forbruget/driften dækker vand, el, varme, alarm, rengøring af fælles arealer og forbindelse til 150Mbit internet. Dertil kan der købes rengøring af kontoret, og mulighed for at leje mødelokaler i andre steder af bygningen.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom