Jernbanegade 27 st., 6000 Kolding | KLH ERHVERV

Jernbanegade 27 st., 6000 Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Etageareal: 
243m2
Anvendelse: 
Butik
Kontor
Pris: 
Kr. 204.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Super centralt i Kolding, blot 200 m fra togstationer, som er lige over for starten af gågaden & Mongo Park Teater finder du dette gennem restaureret og virkelig flotte lejemål.

Lejemålet er i dag godkendt som cafe/ restaurant, men kan også bruges til eksempelvis kontor eller butik.

Der er tale om et selvstændigt lejemål i stueetagen, med House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab, beliggende på etagerne ovenover. Lejemålet har tidligere været en afdeling af Danmarks Nationalbank, senere som kommunalt iværksætterkontor.

Bygningen blev opført i 1925, af Ernst Petersen. Bygning har en rigtig fin arkitektur, og har gennemgået en gennemgående istandsættelse og fremtoner derfor moderne med lyse rum, og højt til loftet.

Lejemålet er indrettet med et stort åben rum med sildebensgulv, med lyddæmpende loft, og fotokunst, herudover er AV. Installationer i loftet. Der er store vinduer på begge sider, hvilket giver et godt lys ind i rummet. Herfra er der adgang til køkken og vaskerum. Disse kan forholdsvis nemt omdannes til et kontor, frokostrum, eller kopi og lagerrum, hvor der er et mindre disponibel kafferum/gang.

Der vil være mulighed for at leje lukket gårdmiljø med eller evt. ekstra plads på 1sal eller i kælderen (møderum og ekstra toiletter).

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom