Jernbanegade 29, Vamdrup | KLH ERHVERV

Jernbanegade 29, Vamdrup

Oversigt

Postnr: 
6580
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
722m2
Etageareal: 
272m2
Anvendelse: 
Investering
Afkast: 
7,75 %
Lejeindtægt: 
Kr. 174.000
Pris: 
Kr. 1.975.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Ejendommens beskrivelse

 

Den røde murstensvilla er placeret meget centralt i Vamdrup. Investeringsejendommen er opdelt i 3 lejemål, hvor der befinder sig et på 1.sal, et i stuen, og et i kælderen. Der er fine parkeringsmuligheder foran huset, hvor er der er plads til ca. 5 biler.

 

Lejligheden i stueplan er en 4 v. lejlighed på 100 kvm, og er indrettet med en fordeler gang, som forbinder hele lejligheden. Når man går ind i lejligheden, træder man ind i gangen, hvor fra man kan gå direkte over i en stor dejlig stue, med adgang til træ terrasse og lille værelse. Ned ad gangen har du yderligere 2 værelser, et badeværelse og et rummeligt køkken.

 

Lejligheden på 1.sal er en 3 v. lejlighed på 82 kvm. Lejligheden har 2 værelser ud mod vejen. Ud mod haven har stue og køkken i åben forbindelse. Herfra er der adgang til en dejlig altan og til et flisebelagt badeværelse.

 

Kælderen er på 90 kvm, med sin egen indgang. Selve lejligheden indeholder et soveværelse, stue, køkken og et nyrer badeværelse. Derudover er der et fælles vaske- og fyrrum. Dertil er et godt depotrum.

 

Område/kvarter

Vamdrup er en hyggelig by, som ligger små 15 minutters kørsel fra Kolding. Byen har alt lige fra dagligvarebutikker, tøjbutikker til biograf og isenkram. Da ejendommen ligger meget centralt, har man alt dette indenfor gåafstand.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom