Kokholm 13A, 6000 Kolding | KLH ERHVERV

Kokholm 13A, 6000 Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Etageareal: 
265m2
Anvendelse: 
Kontor
Pris: 
Kr. 165.000
Kontorlejemål kolding
Kort: 
Beskrivelse: 

Lejemålet er beliggende i et attraktivt erhvervsområde, i den nordlige ende af Kolding, tæt på motorvejen E45, hovedvejen til Vejle og Motorvejen til Esbjerg. Lokalerne er placeret på 1.salen ovenover Honda og fællesarealerne deles med Milestone Company.

 

Der er en fælles indgang, hvor lejemålet er placeret på den venstre side. Lejemålet består af i alt 4 kontorrum. Man kommer ind i det største, der kan fungere som et åbent kontorlandskab, og så er der 3 mindre tilhørende kontorer. Et af dem ligger med to indgange ind til det store kontor, mens de to andre alene ved siden af. De er indrettet med lyse lofter og vægge, mens gulvtæpperne er mørke.

 

Fællesarealerne består af fælles indgangsparti, toiletter, kantine og køkken. Det er disse arealer, som er markeret med grøn i plantegningen, der deles med Milestone Company. Det er i god stand, hvor man går op i renlighed og god oprydning.

Milestone Company er en tekstil virksomhed som sælger til detailbranchen, hvor kernefokus er på undertøj og strømpebukser.

 

Der er parkering lige ud foran lejemålet, som er til fri afbenyttelse, og deles med både Honda og Milestone Company.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom