Søndergade 20, Kolding | KLH ERHVERV

Søndergade 20, Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Etageareal: 
115m2
Anvendelse: 
Butik
Pris: 
Kr. 162.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Ejendommen er beliggende centralt i Kolding, helt nede i byens midte. Det er i starten af den sydlige del af gågaden. Man kan komme hen til ejendommen både fra Bredgade og Søndergade. Ejendommene er delt i to butikker/klinikker, hvor man fra denne del af ejendommen, har indgang fra siden mod Søndergade. Man har derfor indgang lige ud til Kolding gågade, hvilket er god eksponering, til dem der gerne vil ses. Området er præget af mange former for kliniker og behandlingssteder, og forskellige slags butikker.

 

Lokalerne vil være total nyrenoveret fra top til tå, med bl.a. nye døre og vinduer. Der vil være et stort rum, som fungere til butik, det er altså her man kommer ind fra Søndergade. Derudover er der et frokostrum med et the køkken. Så et mindre depotrum, og et lokale man kan bruge som lager eller behandlingsrum.

 

Der er gode muligheder for parkering, da ejendommen har 3 p-pladser til rådighed omme bag ved. De tilgås fra Bredgade, og er en stor fordel, hvis man ønsker parkering nede i byens midte.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom