Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 28.000
Sagstype: 
Leje

Har du brug for hurtig adgang til trekantområdet, Kolding og Danmark? Så får du her et kontor med en god placering, hvor der er kortvej til motorvejsnettet.

 

Lejemålet er beliggende på 1. sal med facade ud mod en af Koldings mest trafikerede veje. Kun 3 minutter til motorvej E20 og E45, og kun 5 minutter til Kolding Centrum.

 

Lejemålet består af et 35 kvm. stort kontor, hvor der er adgang til fællestoilet, fællesmødelokale mv.

 

Der er mulighed for skiltning ud mod den trafikerede Vejlevej, hvilket giver en unik mulighed for eksponering. 

Kr. 204.000
Sagstype: 
Leje

Super centralt i Kolding, blot 200 m fra togstationer, som er lige over for starten af gågaden & Mongo Park Teater finder du dette gennem restaureret og virkelig flotte lejemål.

Lejemålet er i dag godkendt som cafe/ restaurant, men kan også bruges til eksempelvis kontor eller butik.

Der er tale om et selvstændigt lejemål i stueetagen, med House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab, beliggende på etagerne ovenover. Lejemålet har tidligere været en afdeling af Danmarks Nationalbank, senere som kommunalt iværksætterkontor.

Kr. 1.395.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom med 3 boliglejemål og stor garage

 

Investeringsejendom i Gravens (10 min kørsel fra Kolding) med 3 gode boliglejemål. Sælgers egen lejlighed vil/kan blive ledig i forbindelse med køb.

Ejendommen er indrettet med en rigtig hyggelig fælles lukket gårdhave. Lejlighederne bliver normalt nemt lejet ud via et opslag i dagligvarebutikken. Lejlighederne er henholdsvis 115 kvm. på 1. sals, ca. 102 kvm. for lejligheden i stueplan og 65 kvm. for den sidste lejlighed i stueetagen.

Kr. 165.000
Sagstype: 
Leje

Lejemålet er beliggende i et attraktivt erhvervsområde, i den nordlige ende af Kolding, tæt på motorvejen E45, hovedvejen til Vejle og Motorvejen til Esbjerg. Lokalerne er placeret på 1.salen ovenover Honda og fællesarealerne deles med Milestone Company.

 

Kr. 1.895.000
Sagstype: 
Salg

Stor grund med 3 selvstændige bygninger sælges!

Ejendommen er placeret i udbyggede og aktivt erhvervsområde i Vamdrup, som er ca. 15 min fra Kolding og lidt kortere til motorvej E45. På grunden er der 3 selvstændige bygninger: bygning 3 og 4 med facade og port ud mod industrivej, bygning 1 er midt på grunden med tilkørsel fra begge sider, og bygning 2 og 5 med udkørsel til Gasværksvej. Man har altså både indgang fra en af hovedvejene i Vamdrup, industrivej, og fra Gasværksvej, som er en villavej. Bygningerne er vist som en oversigt under billederne.

 

Kr. 5.995.000
Sagstype: 
Salg

Flot kontordomicil i Esbjerg N udbydes til salg!

Dette kontordomicil er beliggende i det attraktive Kjersing industriområde, med kort afstand til hovedvejen til
Varde og motorvej E20, hvor der kun er ca. 2 km til frakørsel nr. 75.En fantastisk placering i Esbjerg, uanset
om dine kunder er lokale eller nationale.

Den 598 kvm store ejendom er opført i en lille ”U” form i røde teglsten med vingetegltag og termovinduer i
plast. Ejendommen er indrettet med 3 adgangsveje, som giver mulighed for en opdeling i 3 lejemål hvis det
ønskes.

Kr. 60.000
Sagstype: 
Leje

I Kolding Centrum midt i latinerkvarteret ligger dette momsfrie butikslejemål. Det er placeret med front ud til Låsbygade, hvor der både køre og går mange mennesker dagligt. Her har du mulighed for at få fingre i nogle mindre lokaler, som stadig har den gode eksponering.

Kr. 32.400
Sagstype: 
Leje

Lager med god placering i den nordlige ende af Kolding udlejes!

Dette 62 kvm store Lager er placeret på en af Kolding mest trafikerede veje, nemlig Vejlevej. Det er tæt på både motorvej og centrum, hvilket gør placering utrolig attraktiv.

I mellem GASA bygningen og Cirkel K ligger det isoleret lager. Man har adgang til lejemålet via en port og en dør ved siden af. Her er det muligt at parkere lige ude foran.

Kr. 90.000
Sagstype: 
Leje

Lejemål med mange anvendelsesmuligheder

I den sydlige del af Kolding, med kort vej til bymidten og til motorvejen, finder du dette spændene lejemål på i alt 250 m2.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder, idet der kan være kontor, værksted, butik og lager.

Lejemålet har et facadevindue og er tidligere blevet anvendt til butik. Butikslokalet, vil også kunne anvendes til kontor. Lejemålets lager udgør ca. halvdelen af lejemålet og har egen adgang udefra, samt adgang til kontoret og til butikken. Lejemålet har utrolig mange anvendelsesmuligheder.

Kr. 195.000
Sagstype: 
Leje

Lager lejemålet er placeret i den nordlige ende af Kolding, tæt på såvel motorvejsnettet, bymidten og Kolding Storcenter.

Lejemålet på 650 kvm er rektangulært og er i dag opdelt af en let væg som deler lokalet i to næsten lige store afdelinger. Lofthøjden andrager ca. 3 m, under drager 2,3 m. Adgang har man gennem alm. dør eller 2,7 x 3 m aluport. Der er gode tilkørselsforhold fra vejen og den foranliggende parkeringsplads.

Der er mulighed for etablering af toilet og kontor ud mod parkeringspladsen. Lejemålet kan opvarmes med gas.