Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 1.250.000
Sagstype: 
Leje

Særdeles velbeliggende og regulært lejemål få min. til E45/E39 af-/tilkørsel. Velegnet til lager eller produktion

 

Lejemålet er på i alt 3.746 m² og består af et regulært nærmest søjlefrit lagerlokale med tilhørende 2 stk. toiletter, lille driftskontor, kølerum, "narkoboks", depotrum og læsseområde. En del af lejemålet er på 1. sal 838 m², hvor til det er let at lifte op og ned.

 

Kr. 78.000
Sagstype: 
Leje

Erhvervslejemål i byområde med stort kundegrundlag.

 

Vi har fornøjelsen af at udbyde et særdeles velbeliggende lejemål på 86m2, der er placeret i Seest – et attraktivt

boligområde i Kolding.

 

Bydelen er i en særdeles positiv udvikling og kundepotentialet stadigt voksende. I umiddelbar nærhed forefindes dagligvareforretning, skole og daginstitution, og placeringen giver optimal synlighed med en placering lige midt i bydelens ”hjerte”.

 

Kr. 63.600
Sagstype: 
Leje

Lejemålet er beliggende i forbindelse med GASA, nær motorvej og en af Koldings hovedfærdselsåre Vejlevej. Der er til- og frakørselsmuligheder fra Vejlevej, Kobbervej og Esbjergvej.

 

Lejemålet er på 124 m² hvor der er tilhørende port med. Det indeholder et lager hvor der er plads til diverse ting. Tilhørende lageret er der et kontor, samt toilet & bad.

 

Der er mulighed for parkering foran lejemålet.

Sagstype: 
Salg

Centralt i Fredericia udbydes nu denne projektgrund bestående af 4 matrikler. Ejendommens beliggenhed er i den sydlige ende af karreen mellem Sjællandsgade, Bjergegade, Fynsgade og Dalegade. Der er udarbejdet lokalplan for netop denne karré. Karreen mod nord og vest består af boligbebyggelse opført som gadebebyggelse i 1 - 3 etager. Mod syd ligger en erhvervsejendom. Mod vest ligger Gasværksgrunden, et nyt fritidsanlæg med skøjtebane, boldbaner m.m.

 

Sagstype: 
Salg

Stort grundareal på ca. 41.000 m², som er beliggende yderst attraktivt i Lunderskov syd, med kort afstand til centrum.

 

Området egner sig ideelt til etablering af boligområde i form af parcelhusgrund, tæt/lav bebyggelse. Området er netop blevet inddraget i kommuneplanen til boligområde. Området har beliggenhed mellem et ældre boligområde og et forholdsvist nyt boligområde, som blev færdig bygget i 2017.

 

Kr. 18.000
Sagstype: 
Leje

2 min fra motorvej E45 og 10 min fra Kolding centrum finder du dette flotte kontorlejemål i rolige og skønne omgivelser. Lejemålet er et enkeltkontor på 13 kvm i et kontorfællesskab på Julianelyst. I vil blive et fællesskab på 4 virksomheder som deler indgang, mødefaciliteter, toiletter og køkken. De nuværende virksomheder tæller De Fri Forsikringsmægler A/S, FBJ Rådg. Ingeniører ApS og Kontorhold.dk.

 

Kr. 530.000
Sagstype: 
Leje

Dette lejemål på 1.360 kvm fordelt på knap 1.100 kvm højloftet lager med lille værksted, og resten er flot kontor, vælfærdsrum og fælles kantine samt indgangsparti, finder du i Koldings formentlig stærkeste erhvervsområde, hvor bl.a. velkendte virksomheder som Lidl, Prime Cargo og Lemvigh-Müller har domicil.                     

 

Kr. 5.345.000
Sagstype: 
Salg

Hvis du har en virksomhed og ønsker at kombinere en dejlig bolig med dit erhverv, finder du her en unik mulighed. Med 231 bolig kvm. og over 2.000 kvm. lager og kontor, er der plads til at tænke og drømme stort.

 

Samtidig får du en fantastisk beliggenhed, både naturskønt og samtidig centralt, tæt på Hvidkildeparken og med kort afstand til Koldingvej, hvorfra du kommer nemt rundt i hele området.

 

Erhvervslokalerne indbyder til virkelig mange former for virksomheder,

Kr. 5.200.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom i centrum af Bramming

 

Ejendommen er beliggende i centrum af Bramming i et område med dagligvarer, detailhandel, pengeinstitutter og lignende i stueetagerne og boliger og liberale erhverv på etagerne.

 

Bygningen er opført i én hhv. 2 etager i mursten med sadeltag med bølgeplader hhv. fladt tag beklædt med pap. Vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. plast.

 

Der er gode adgangsforhold til butikken, der også disponerer over ejendommens kælder. Kælderen har god lofthøjde og er meget anvendelig.

 

Kr. 29.340
Sagstype: 
Leje

Vi har lejemål fra 20-80 m2 

 

Fuldservice lejemål inkl.

- Vand, el og varme
- Fælles printer, inkl. Papir, toner og service aftale
- Rengøring af fælles arealer og kontor
- Gratis kaffe
- Adgang til booking af gratis mødelokaler i ejendommen
- Forbindelse til 150Mbit internet

Dobbelt kontor på 1. salen i kontorfælleskabet, House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab midt i Kolding centrum, for enden af gågaden, og blot 200 m fra togstationen.