Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 1.975.000
Sagstype: 
Salg

Boligudlejningsejendommen er bygget i røde mursten, hvor facaden er pudset, den er placeret meget centralt i Vamdrup. Ejendommen er opdelt i 3 lejemål, hvor der befinder sig et på 1.sal, et i stuen, og et i kælderen. Der er fine parkeringsmuligheder foran huset, hvor er der er plads til ca. 5 biler.

 

Kr. 800.000
Sagstype: 
Salg

Denne grund er placeret på Vang Mark ved Vestbjerg, nord for Aalborg. Grunden må kun anvendes til erhvervsformål. Det er muligt at bebygge grunden op til 50% og 8,5 meter i højden. Den 3.996 kvm store grund giver mange muligheder. Grunden er tidligere blevet brugt som opbevaring plads.

 

Grunden er placeret tæt på motorvejen, som gør at logistikken er utrolig nem. Derudover er kørefast, hvilket gør det nemt at komme rundt på grunden, uanset vejr og køretøj  

 

Området er et erhvervs-/industriområde.

Kr. 865.000
Sagstype: 
Salg

Flot og nyrenoveret lager og kontor ejendom i trekantområdet. Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Det er et meget populært industriområde, da der er kort afstand til både bymidten og motorvejen. 

 

Hele ejendommen er nyrenoveret, i denne enhed er der er nyt kontor, toilet, varmeanlæg, dør osv. Der bliver virkelig kælet for kvaliteten, og der bliver ikke gået på kompromis med tingene.

 

Lejemålet består af lager på ca. 45 kvm og kontor, køkken og WC på tilsammen ca. 20 kvm.

 

Kr. 2.495.000
Sagstype: 
Salg

Unik og nyrenoveret lager og kontor ejendom i trekantområdet. Ejendommen er opdelt i erhvervsejerlejligheder, og beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Der er kort afstand til både bymidten og motorvejen. 

 

Erhvervsejerlejligheden består af ca. 184 kvm lager og ca. 85 kvm kontor og mødelokale. Der er adgang til erhvervslejligheden via glasdøren ud mod fabriksvej. Man træder ind i et stort åbent kontormiljø. Herfra er der adgang til to separate kontorer, et lille depotrum og et toilet, samt til lageret.

Kr. 186.000
Sagstype: 
Leje

Flot og nyrenoveret lager og kontor lejemål i trekantområdet. Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Der er fra industriområdet, meget kort afstand til både bymidten og motorvejen. 

 

Ejendommen er renoveret med henblik på udlejning. Dette lejemål består af ca. 184 kvm lager og ca. 85 kvm kontor og mødelokale. Der er adgang til lejemålet fra Fabriksvej via glasdør. Man træder ind i stort åbent kontormiljø. Herfra er der adgang til to separate kontorer, et lille depotrum og et toilet, samt til lageret.

 

Kr. 895.000
Sagstype: 
Salg

Ejendommen er placeret i Aabenraa kommune, i en lille by Bylderup-Bov, som ligger tæt på den dansk-tyske grænse, og imellem byerne Tønder og Tinglev.

 

Kr. 57.600
Sagstype: 
Leje

Flot og nyrenoveret lager og kontor lejes ud i trekantområdet. Lejemålet er beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Det er et fuldt udbygget erhvervsområde, hvor der er kort afstand til både bymidten og motorvejen. 

 

Lejemål er nyrenoveret, hvor der er nyt kontor, toilet, varmeanlæg, dør osv. Der bliver virkelig kælet for kvaliteten, og der bliver ikke gået på kompromis med tingene.

 

Lejemålet består af lager på ca. 45 kvm og kontor, køkken og WC på tilsammen ca. 20 kvm.

 

Kr. 57.600
Sagstype: 
Leje

Ejendommen er beliggende centralt i Kolding, helt nede i byens midte. Det er i starten af den sydlige del af gågaden. Man tilgår lejemålet fra Bredgade. Her vil indgangen være placeret i et stort vindues parti, som giver god synlighed, for de forbigående. Området er præget af mange former for kliniker og behandlingssteder, og forskellige slags butikker.

 

Lokalerne vil være total nyrenoveret fra top til tå, med bl.a. nye døre og vinduer. Der vil være 3 til 4 rum, hvor man så kan inddele efter behov. Her vil det lokalerne være indrettet med ovenlysvinduer og lyst trægulv.  

Kr. 162.000
Sagstype: 
Leje

Ejendommen er beliggende centralt i Kolding, helt nede i byens midte. Det er i starten af den sydlige del af gågaden. Man kan komme hen til ejendommen både fra Bredgade og Søndergade. Ejendommene er delt i to butikker/klinikker, hvor man fra denne del af ejendommen, har indgang fra siden mod Søndergade. Man har derfor indgang lige ud til Kolding gågade, hvilket er god eksponering, til dem der gerne vil ses. Området er præget af mange former for kliniker og behandlingssteder, og forskellige slags butikker.

 

Kr. 2.495.000
Sagstype: 
Salg

Ejendommen er en blanding af bolig og erhverv. Den er placeret i Egtved, nærmere bestemt i Ågård. Ågård ligger i midten af trekantsområdet, og hører til Vejle kommune. På ejendommen er der et hus, som både bruges til bolig og erhverv. Dertil to store lagerhaller/værksteder omme bagved, som tilgås via en massiv port.

 

Huset er 3 etagers, hvor man har et mindre depotrum i kælderen. Ovenpå er der to store værelser, hvor det ene har udgang til en flot altan. Dertil er der et uudnyttet loftrum, hvor man kunne lave et depotrum.