Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 195.000
Sagstype: 
Leje

Lager lejemålet er placeret i den nordlige ende af Kolding, tæt på såvel motorvejsnettet, bymidten og Kolding Storcenter.

Lejemålet på 650 kvm er rektangulært og er i dag opdelt af en let væg som deler lokalet i to næsten lige store afdelinger. Lofthøjden andrager ca. 3 m, under drager 2,3 m. Adgang har man gennem alm. dør eller 2,7 x 3 m aluport. Der er gode tilkørselsforhold fra vejen og den foranliggende parkeringsplads.

Der er mulighed for etablering af toilet og kontor ud mod parkeringspladsen. Lejemålet kan opvarmes med gas.

Kr. 36.000
Sagstype: 
Leje

Centralt placeret kontor midt Kolding bymidte. Lejemålet er en del af innovationshuset, House Of Innovation.

House Of Innovation, som er et attraktivt kontor fællesskab midt i Kolding centrum, for enden af gågaden, og blot 200 m fra togstationen.

Kontorlejemålet er beliggende på 2. salen i nabobygningen. Denne ejendom har egen indgang. Man vil dog kunne anvende kontorfælleskabets elektroniske reception i hovedbygningen. Her vil gæster kunne melde deres ankomst og man vi få besked om at gæsten er ankommet.

Kr. 240.000
Sagstype: 
Leje

Momsfrit lejemål på 333 kvm, tidligere anvendt til lægeklinik

Klinikken, som også kan anvendes til kontor, er placeret centralt i Kolding bymidte, i et liberalt erhvervsområde med klinikker og kontorer, lige ved Kolding bibliotek. Det er let adgang for kunder og personale både med bil og offentligt transport. Lejemålet ligger ca. 2 minutters gang fra rutebilstationen og togstation, samt ca. 5 minutter til motorvejen i bil.

Kr. 178.125
Sagstype: 
Leje

Momsfrit lejemål ideelt til både klinik og kontor.

 

Lejemålet er beliggende i en fritliggende ejendom overfor koldingstorcenter som sikre gode adgangsmuligheder for dine patienter/kunder med offentlig transport. Udover det er nemt at komme til og fra lejemålet, er der også gratis parkeringspladser lige ude foran.

 

Adgang til lejemålet sker fortrinsvis via fælles vindfang med ejendommens øvrige lejere, som er i sundhedssektoren.

 

Kr. 307.500
Sagstype: 
Leje

Momsfrit lejemål ideelt til både klinik og kontor.

 

Lejemålet er beliggende i en fritliggende ejendom overfor koldingstorcenter som sikre gode adgangsmuligheder for ansatte/patienter/kunder med offentlig transport. Udover det er nemt at komme til og fra lejemålet, er der også gratis parkeringspladser lige ude foran.

 

Adgang til lejemålet sker fortrinsvis via fælles vindfang med ejendommens øvrige lejere, som er i sundhedssektoren.

 

Kr. 4.500.000
Sagstype: 
Salg

Ejendommen er beliggende på Tolderlundsvej nær Odense havn. Ejendommen består af et stort kørefast areal, hvoraf første halvdel er befæstet med beton og olieudskiller.

På ejendommen er en bygning i stålspærskonstruktion med vægge af gasbeton. Facaden mod

Tolderlundsvej er beklædt med profilerede metalplader.

Kr. 1.698.000
Sagstype: 
Salg

Produktionsejendom beliggende i udbyggede og aktivt erhvervsområde i Vamdrup, kun få kilometer fra motorvej E45 ved Kolding.

Ejendommen indeholder kontor areal i forbindelse med store regulerer produktionslokaler med betongulv og adgang via aluporte. Lofthøjden andrager ca. 4 m. Personalefaciliteterne er placeret mellem produktionslokalerne og kontoret. Disse indeholder toiletter/bruser og omklædningsrum samt kantine.

Herudover er der på ejendommen en ældre kedelbygning der ikke er i drift.

Til ejendommen hører en 15.164 m2 stor grund.

Kr. 1.450.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom med mulighed for ekstra lejlighed

Torvet 8 i Vamdrup er en velholdt investeringsejendom med en udlejet butik og et udlejet boliglejemål.
 

Ejendommen er synligt beliggende ved rundkørslen i midten af Vamdrup, som udgør centrum for byens handelsliv. Nærmeste nabo er byens apotek. I umiddelbar nærhed, finder man også byens bibliotek, bager, dagligvarebutik, ejendomsmægler forretning, fitnesscenter mv.

 

Kr. 1.950.000
Sagstype: 
Salg

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder og mulighed for en lejlighed mere
 

Ejendommen er beliggende centralt i Vamdrup, med kort afstand til bymidten. Ejendommen indeholder3 boliglejemål, men der er mulighed for at etablere endnu en lejlighed.

Ejendommen er opført i pudsede teglsten med tagbelægning i eternit i 1890 og er løbende renoveret. Den fremstår i dag pæn og velholdt. Der er indlagt fjernvarme i ejendommen.
 

Kr. 4.995.000
Sagstype: 
Salg

Denne ejendom er beliggende i den attraktive og driftige bydel Seest, i kort afstand for Kolding centrum. Salget omfatter i alt 3 ejendomme, Holbergsvej 13, udlejet til bl.a. frisør, kiropraktor, akupunktur og bolig, Holbergsvej 11, udlejet som én boligenhed samt Houstrupvej 7, som ligeledes er udlejet som én boligenhed.