Alle ejendomme | KLH ERHVERV

Af nedenstående fremgår de ejendomme, som vi i øjeblikket har i kommision. Du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller krav som nedenstående ejendomme/lejemål ikke kan opfylde. Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde, det helt rigtige for dig.

 

 

Kr. 62.000
Sagstype: 
Leje

I hjertet af Nr. Bjert udlejes dette lejemål, som tidligere har huset Parkzone som lejr. Facaden direkte over
mod SPARs parkeringsplads, længere henne af vejen ligger der en Rema 1000.
Lejemålet er ombygget så det i dag er et kontor med et mindre lager/værksted. Adgang til lejemålet sker
gennem fjernbetjent ledport og via alm. dør.
Der er adgang direkte til lageret, hvorfra der er adgang til kontoret og herfra til køkken, toilet og teknikum.
Lejemålets eksponeringsmuligheder gør at man hurtig vil kunne få gjort opmærksom på sig selv. Med nogle

Kr. 1.450.000
Sagstype: 
Salg

Investeringsejendom med mulighed for ekstra lejlighed

Torvet 8 i Vamdrup er en velholdt investeringsejendom med en udlejet butik og et udlejet boliglejemål.
 

Ejendommen er synligt beliggende ved rundkørslen i midten af Vamdrup, som udgør centrum for byens handelsliv. Nærmeste nabo er byens apotek. I umiddelbar nærhed, finder man også byens bibliotek, bager, dagligvarebutik, ejendomsmægler forretning, fitnesscenter mv.

 

Kr. 1.950.000
Sagstype: 
Salg

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder og mulighed for en lejlighed mere
 

Ejendommen er beliggende centralt i Vamdrup, med kort afstand til bymidten. Ejendommen indeholder3 boliglejemål, men der er mulighed for at etablere endnu en lejlighed.

Ejendommen er opført i pudsede teglsten med tagbelægning i eternit i 1890 og er løbende renoveret. Den fremstår i dag pæn og velholdt. Der er indlagt fjernvarme i ejendommen.
 

Kr. 4.995.000
Sagstype: 
Salg

Denne ejendom er beliggende i den attraktive og driftige bydel Seest, i kort afstand for Kolding centrum. Salget omfatter i alt 3 ejendomme, Holbergsvej 13, udlejet til bl.a. frisør, kiropraktor, akupunktur og bolig, Holbergsvej 11, udlejet som én boligenhed samt Houstrupvej 7, som ligeledes er udlejet som én boligenhed.

Kr. 35.000
Sagstype: 
Leje

Lejemålet er beliggende på 1. sal med facade ud mod en af Koldings mest trafikerede veje i samme bygning som også huser bl.a. Gasa Kolding.

Lejemålet består af et 10 kvm. depotrum, et 35 kvm. stort kontor og en lille altan. Det ligger for enden ad gangen på 1.sal, hvor der er adgang til fællestoilet, fællesmødelokale mv.

Der er mulighed for skiltning ud mod den trafikerede Vejlevej, via en pylon, hvilket giver en unik mulighed for eksponering. 

Der er gode parkeringsforhold lige foran bygningen, som er til fri afbenyttelse.

Kr. 79.000
Sagstype: 
Leje

Lejemålet er placeret i den nordlige ende af Kolding, tæt på motorvejen, og ud mod den trafikerede Vejlevej. Lejemålet er på 186 kvm, hvor der er tilsluttet vand og el, men ikke varme på lageret. Et lejemål med mange gode anvendelsesmuligheder.

Lejemålet bliver pt. anvendt til reparationer af industrikaffemaskiner og lager for div. kaffe produkter.

Kr. 277.000
Sagstype: 
Leje

Dette velplacerede lejemål er placeret i den nordlige del af Kolding, tæt på motorvejen og Kolding Storcenter, sammen med butikker som HOKA, Skousen, Hilti, 2Juul, Dan-Bo Møbler og Billig Blomster.

 

Lejemålet består af et 242 kvm stort butikslokale, med tilhørende 33 kvm kontor, frokostrum og toiletter samt et lager på 95 kvm.

 

Kr. 800.000
Sagstype: 
Salg

Denne grund er placeret på Vang Mark ved Vestbjerg, nord for Aalborg. Grunden må kun anvendes til erhvervsformål. Det er muligt at bebygge grunden op til 50% og 8,5 meter i højden. Den 3.996 kvm store grund giver mange muligheder. Grunden er tidligere blevet brugt som opbevaring plads.

 

Grunden er placeret tæt på motorvejen, som gør at logistikken er utrolig nem. Derudover er kørefast, hvilket gør det nemt at komme rundt på grunden, uanset vejr og køretøj  

 

Området er et erhvervs-/industriområde.

Kr. 865.000
Sagstype: 
Salg

Flot og nyrenoveret lager og kontor ejendom i trekantområdet. Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Det er et meget populært industriområde, da der er kort afstand til både bymidten og motorvejen. 

 

Hele ejendommen er nyrenoveret, i denne enhed er der er nyt kontor, toilet, varmeanlæg, dør osv. Der bliver virkelig kælet for kvaliteten, og der bliver ikke gået på kompromis med tingene.

 

Lejemålet består af lager på ca. 45 kvm og kontor, køkken og WC på tilsammen ca. 20 kvm.

 

Kr. 2.495.000
Sagstype: 
Salg

Unik og nyrenoveret lager og kontor ejendom i trekantområdet. Ejendommen er opdelt i erhvervsejerlejligheder, og beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Der er kort afstand til både bymidten og motorvejen. 

 

Erhvervsejerlejligheden består af ca. 184 kvm lager og ca. 85 kvm kontor og mødelokale. Der er adgang til erhvervslejligheden via glasdøren ud mod fabriksvej. Man træder ind i et stort åbent kontormiljø. Herfra er der adgang til to separate kontorer, et lille depotrum og et toilet, samt til lageret.