Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Erhvervsejendomme til salg | Kigger du efter ejendomme?

Erhvervsejendomme til salg​ - skræddersyet opgaveløsning

Køb og salg af erhvervsejendomme kræver ekspertise, erfaring og netværk.

Hos KLH ERHVERV har vi  kompetencer inden for salg af alle typer erhvervsejendomme – herunder kontor, detailhandel, logistik, industri og boligudlejningsejendomme.

Vi har et indgående markedskendskab med speciale i erhvervsejendomme, mange års erfaring og et stort netværk inden for ejendomsbranchen. Det gør os i stand til at forhandle de allerbedste vilkår i den enkelte ejendomshandel. Vi skræddersyer ethvert salgsforløb på en erhvervsejendom, så det passer til opgaven/ejendommen og til sælger.

 

KLH ERHVERV kan hjælpe dig med:

• Salg af investeringsejendomme
• Salg af boligudlejningsejendomme
• Salg af kontordomiciler
• Salg af lager- og industriejendomme
• Salg af butiksejendomme
• Sale-and-lease-back
• Strukturering af alle aspekter ved salg af investeringsejendomme
• Optimering af pris og vilkår på en erhvervsejendom

Listen er ikke udtømmende, og du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere besvarelse og information. Vi rådgiver dig om løsning af den opgave, problemstilling eller udfordring, som du står overfor ved salg af en erhvervsejendom.

 

Salg af erhvervsdomiciler

Overalt i landet er der altid mange ejendomme til salg. Det gælder både private ejendomme men i høj grad også investerings- og erhvervsejendomme. Spektret af erhvervsejendomme til salg er bredt og spænder fra alt fra lagerhaller, jordgrunde, butikker, caféer, større bygninger til dele af bygninger og lignende. Uanset hvilken erhvervsejendom du har til salg eller ønsker at sætte til salg, er vi klar til at hjælpe og vejlede dig i salgsprocessen. Vi hjælper og rådgiver dig, så du får et godt og gnidningsfrit salg af din virksomhedsejendom og opnår det skarpeste salgsresultat. I samråd med dig skræddersyer vi den bedst mulige opgaveløsning, så vi sammen opnår et stærkt resultat af salget. 

 

Få råd og vejledning omkring salget

Om end du skal købe en ejendom eller har en ejendom til salg, er det altid et fornuftigt træk at kontakte en erhvervsmægler eller en anden fagperson med ekspertise inden for området.

Ved at have en erhvervsmægler med ind over salget af din ejendom, undgår du misforståelser samt pludselige og uforudsigelige økonomiske overraskelser. En mægler fra erhvervsbranchen kender alt til erhvervsboligmarkedet og er behjælpelig med rådgivning, vejledning og formidling under hele slagsprocessen. I samråd med erhvervsmægleren udarbejdes der en plan og salgsstrategi for på den måde at opnå det bedst mulige salgsresultat. Med en erhvervsmægler på sagen slipper du for at bruge al din tid på at få solgt erhvervsejendommen. En erhvervsmægler kan være med til at gøre salget nemt, hurtigt og sikkert. 

 

Lokal erhvervsmægler

I hele landet finder du dygtige, erfarne og kvalificerede erhvervsmæglere, der er behjælpelige med salg af erhvervsejendomme. Ofte arbejder erhvervsmæglere i specifikke geografiske områder i landet, hvilket betyder, at mæglerne er eksperter i netop det enkelte område og har deres store netværk der. Erhvervsmæglerne kender fuldt ud erhvervsboligmarkedet i det specifikke område og ved præcist, hvor høj en fornuftig og realistisk salgspris kan sættes. Mæglernes lokale kendskab giver samtidig de bedste forudsætningerne for at føre en præcis og målrettet markedsføring af salget. Derudover betyder erhvervsmæglernes netværk i lokalområdet, at de har stort kendskab til mulige købere af din erhvervsejendom. Det øger muligheden for et godt og hurtigt salg af domicilet.  

Det er derfor altid en god idé at kontakte en lokal erhvervsmægler i det område, hvor du vil sælge en erhvervsejendom.

Såfremt du blot er interesseret i at udleje dit erhvervsdomicil, kan vi hos KLH Erhverv også hjælpe med dette. Vi hjælper med at fastsætte en fornuftig og aktuel lejeværdi af hele eller dele af erhvervsejendommen.

Du kan også henvende dig til os, hvis du blot ønsker at få vurderet din erhvervsejendoms værdi før et eventuelt salg.