Ejendommen er udlejet

  • 137 m2
  • Fredericiagade 25 2. sal, Kolding
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Fredericiagade 25, Kolding, Danmark

Klh erhverv

Fredericiagade 25, Kolding, Danmark

Bygningen har en meget central placeret i Kolding bymidte, i området omkring Kolding bibliotek og slotssøen.

Lejemålet ligger ca. 2 minutters gang fra rutebilstationen og togstation, samt ca. 5 minutter til motorvejen i bil. Det er således let adgang for kunder og personale både med bil og offentligt transport.

udlejet

Lejemålet er udpræget til kontor/klinik/studie og beliggende på 2. salen af en ejendom i 4 plan, med egen stor flisebelagt parkeringsplads. I et liberalt erhvervsområde med flere klinikker og kontorlokaler.

Indgangen på venstre side af bygningen leder ind i ejendommens hall, med en flot trappeopgang der leder op til lejemålet. Hallen er med flotte udskæringer i loft og paneler, som giver et flot lysindfald.

2. salen er indrettet med et stort åbent kontor, et møderum, og et toilet. Etagen har et behageligt lysindfald fra sidevinduer, som passer godt ind med de lyse vægge og gulvtæpper. Dertil er der sorte træspær, som giver en herskabelig stemning.

Kælderen har en god loftshøjde og vil kunne anvendes til mange forskellige ting. Kælderen vil være oplagt som opbevaring, arkiv eller lager alt efter behov og kan til lejes til lejemålet.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Fredericiagade 25 2. sal, Kolding?