Unik mulighed for at blive lejer på toppen af Pyramiden!

  • 258 m2
  • Pyramiden - Birkemose Allé 37, Kolding
  • kr. 259.200 Årligt
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Birkemose Allé 37, Kolding, Danmark

Klh erhverv

Birkemose Allé 37, Kolding, Danmark

Rummelig kontorer til leje i Kolding, lige nu kan du leje top etagen af den ikoniske pyramide i Kolding Ø.

Pyramiden er en ikonisk bygning i den nordlige ende af Kolding, meget tæt på motorvejsafkørsel Kolding Ø og kun ca. 10 minutter til midtbyen. Lejemålet er beliggende i et nyere erhvervsområde sammen med andre kontorbygninger, og med en synlig beliggenhed ud til det store kryds Nr. Bjertvej/Fynsvej.

Kontorer til leje i Kolding, pyramiden er et kontorfælleskab, hvor alle udgifter er inkluderet i lejen. Der er adgang til flotte mødefaciliteter, 1.000 Mbit internetforbindelse, rengøring, kaffe og te. Herudover naturligt energiforbrug.

Fællesskabets øvrige lejer omfatter bl.a. pensionsmægler, it-programmør, bogføringsfirma, revisor, SEO og AD Words firma.

Disse kontorer til leje i Kolding omfatter eksklusivt pyramidens øverste etage inkl. repos. Men lejer har adgang til Pyramidens øvrige fællesarealer.

Når du ankommer til pyramiden, møder du først den fælles hall, hvor der er ventepladser og mødelokale. Stilen er meget velvalgt, og den eksklusive indretning går igen på hele ejendommen.

Igennem en tunnel kommer man fra ventepladsen til selve pyramiden. Træder direkte ind i hjertet på pyramiden, fællesrummet i midten, der bl.a. anvendes som kantinen. Lejerne har en frokostordningen, som man som lejer i huset kan tilvælge. Det er også i dette fællesrum man kan tappe kaffe og/eller te. Ligesom
det er i forbindelse med dette fællesrum, at du finder ejendommens køkken og 3 toiletter. Det er også her spindeltrappen op til lejemålet starter. Hele ejendommen er forsynet med LUFTSKIFTE ANLÆG der sikrer at både luften og temperaturen i ejendommen er i top.

Dette lejemål giver dig mulighed for dit eget selvstændige lejemål, i en ikonisk bygning, med gode parkeringsforhold. Men du har også mulighed for at være en del af et fællesskab, der kan inspirere og motivere dig selv og virksomheden.

Hent prospekt
Send henvendelse
  • Pyramiden - Birkemose Allé 37, Kolding
  • Type:Til leje
  • Etageareal: 258 m2
  • Årlig leje: 259.200 kr.
  • Leje pr. m² 1.005 kr.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Pyramiden - Birkemose Allé 37, Kolding?