Ejendommen er udlejet

  • 65 m2
  • Fabriksvej 30, 6000 Kolding
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Fabriksvej 30, 6000 Kolding, Danmark

Klh erhverv

Fabriksvej 30, 6000 Kolding, Danmark

Med en Centralt Beliggenhed i Kolding med kort afstand til motorvej og bymidten, har vi lige nu denne mindre nyrenoveret lager og kontor til leje i Kolding

Dette mindre nyrenoveret lager og kontor til leje i Kolding består af et lager på ca. 45 kvm og kontor, køkken og WC på tilsammen ca. 20 kvm.

udlejet

Mindre nyrenoveret lager og kontor til leje i Kolding ejendommen er beliggende i den sydlige del af Kolding tæt på den sydlige motorsvejsafkørsel. Det er et meget populært industriområde, da der er kort afstand til både bymidten og motorvejen.

Ejendommen er renoveret med henblik på udlejning. Dette lejemål er ved at blive ombygget herunder med nyt kontor, toilet, varmeanlæg, dør osv. Der bliver virkelig kælet for kvaliteten, og der bliver ikke gået på kompromis med tingene.

Der er adgang til lejemålet aluport og alm. dør. Der er mulighed for at få lagt fliser helt op til porten så det vil være muligt at kører med palleløfter, det sker efter aftale med ejer.

Hver lejer har adgang til egen p-pladser foran ejendommen, eller har mulighed for at holde foran dette lager og kontor til leje i Kolding.

Et lejemål vi gerne fremviser

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Fabriksvej 30, 6000 Kolding?