Ejendommen er udlejet

  • m2
  • Vejlevej 139, Kolding
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Vejlevej 139, Kolding, Danmark

Klh erhverv

Vejlevej 139, Kolding, Danmark

Beskrivelse

Lejemålet på 917 m2, er beliggende i et industriområde ved én af Koldings mest trafikerede indfaldsveje, Vejlevej, tæt ved Cirkel K servicestation. Til lejemålet har man indkørsel fra både Vejlevej, Kobbervej og Esbjergvej, og kun få minutter til motorvejsnettet.

udlejet

Lejemålet er beliggende ved siden af GASA og har tidligere været grossistbutik, og kan bruges som lager eller engrosbutik.

Lejemålet indeholder kontor, køkken, toiletter og omklædning samt lagerlokaler, hvortil der er adgang via i alt 4 aluporte. De 2 af portene er i forbindelse med læsserampe.

Kontor og velfærds området udgør 62 kvm, hvor kontoret rummer plads til 3-4 arbejdspladser. Ved indgangspartiet er der et udstillings- afhentningssted som er 124 kvm.

Arealet i midten binder kontoret, udstillingsområdet og de øvrige lagerrum sammen. Herfra har man adgang til ramperne, indhegnet gård og kan derfor udnyttes som transporthal, fordelingsområde eller lignende.

Arealet i midten har en loftshøjde på 4,7 m til kip og er ca. 361 kvm stor. Det er nemt at komme rundt til både lager, udstilling og afhentningssted med truck og palleløfter.

De bagerste lokaler kan bruges som lager eller produktion. Det er to sammenhængende rum, på hver 185
kvm og en loftshøjde på 3m. Fra det bagerste af de to rum, har man adgang via port og rampe.

Lejemålet opvarmes ved gas gennem kalorifere anlæg på lageret og radiator på kontoret.

Lokalerne bliver nymalet inden indflytning.

Gode parkeringsmuligheder indgår i lejemålet.

Ejendommen må anvendes til, industri- eller større værkstedsvirksomhed, entreprenør- og lagervirksomhed, transportvirksomhed, engros handel samt forretnings og servicevirksomhed, jf. lokalplan 0211-11.

Der er mulighed for at få fiberforbindelse i lejemål.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Vejlevej 139, Kolding?