Erhvervsmægler Vejle

Leder du efter en erhvervsmægler med aktuelle erhvervsejendomme til salg og leje i Vejle Kommune?

KLH Erhverv er erhvervsmægler med erhvervsejendomme i Vejle Kommune.

Hvis du har erhvervsejendomme til salg eller leje i Vejle er du også velkommen til at kontakte os.

Vejle er en større provinsby og kommune i Østjylland, som er Danmarks 5. største kommune.

Vejle er en aktiv handels- og industriby og mange større virksomheder har hovedkontor i byen, ligesom Region Syddanmark også har hovedsæde i byen.

Vejles gågade rummer mange specialbutikker og er en af områdets førende, ligesom man også kan se meget kunst og arkitektur i Vejle.

Erhvervsmægler Vejle

Indbyggertallet i Vejle er stigende og har været det de seneste 100 år. Historisk er Vejles indbyggertal steget med ca. 2000-3000 i løbet af 5 år startende fra 1916 og frem til nu. Udviklingen forventes at fortsætte og det forventes dermed også, at der er større behov for boliger og erhverv i hele kommunen.

I selve Vejle by bor omkring 58.000, mens der i hele kommunen bor lidt over 100.000.

Her kan du se aktuelle erhvervsejendomme i Vejle Kommune.

Kontakt KLH Erhverv, hvis du er interesseret i at vide mere.

Hvis du ikke finder det, du søger, er du velkommen til at tilmelde dig vores køberkartotek.

Skal vi sælge din ejendom?

Vores erhvervsmæglere har kompetencer indenfor salg af erhvervsejendomme, investeringsejendomme, logistikejendomme, industriejendomme og kontorer samt projektejendomme.
Du kan læse mere om vores kompetencer og salgsproces HER.

Skal vi udleje din erhvervsejendom?

Det kræver god forberedelse for at levere det bedste og stærkeste resultat.
Vi tager i enhver udlejningsproces afsæt i en analyse af ejendommen og dennes karakteristika, segmentering af potentielle lejere og konkurrencen.
Læs mere HER.

Skal vi vurdere din erhvervsejendom?

Vejle er befolknings- og erhvervsmæssigt inde i en stor udvikling og derfor kan det være en idé at få klarhed over din ejendoms værdi i dagens marked. Vi udarbejder forskellige former og typer af skriftlige vurderinger, bl.a. vurdering til regnskab, ejendomsvurdering i forbindelse med generationsskifte eller hvis der skal optages en ny partner i virksomheden. Vi udarbejder også markedslejevurderinger. Læs mere om dine muligheder HER.

Kim Lange Hansen har en uddannelse som ejendomsmægler og er ligeledes akkrediteret RICS mægler, hvilket giver dig en større sikkerhed når du får en ejendomsvurdering af en RICS mægler.

Erhvervsmægler Vejle