Vurderingsrapport

Denne type vurderingsrapport bruges typisk til brug for dokumentation over for banker, advokater, revisorer og offentlige myndigheder i forbindelse med eksempelvis kontrol, belåning, regnskab, generationsskifte eller anden form for ejerskifte.

Ved denne type vurdering bliver ejendommen analyseret af en erhvervsmægler og beskrevet i en vurderingsrapport ud fra en besigtigelse samt en grundig gennemgang af tilgængeligt materiale. Oplysninger udleveres af opdragsgiver og sammenholdes med yderligere oplysninger/dokumentation, der rekvireres og gennemgås.

Gældende leje og lejevilkår afstemmes med aktuelle markedsforhold og ejendommens eventuelle potentiale i forbindelse med om- og/eller tilbygning afstemmes med gældende lokalplanlægning.

Vurderingsrapport
Vurderingsrapport

Indhent en fuld vurderingrapport

Få en erhvervsmægler til at lave en vurderingsrapport og værdiansættelse af erhvervsejendomme.

En præcis vurdering er med til at give et overblik på ejendommens samlede økonomi. Regelmæssige vurderinger er et godt værktøj for den ejendomsejer, direktion eller bestyrelse, der ønsker et aktuelt og præcist kendskab til værdien af deres ejendomsportefølje.

Vi følger kontinuerligt med i udviklingen på markedet og foretager mange vurderinger, så vores erfaringsgrundlag er stort. Vi foretager vurderinger i hele Danmark.

Vores vurderinger udarbejdes i overensstemmelse med de internationale vurderingsstandarder fastsat af RICS, Royal Institution of Chartered Surveyors.

Indhent fuld vurderingsrapport