Netværk for Større Ejendomsinvestorer

Netværket for Større Ejendomsinvestorer Trekantområdet er tilbage med et spændende program for 2022.

Her kan du høre mere om tankerne bag et af Danmarks største byggeprojekter i øjeblikket, Vision Park, samt om markedet for logistikejendomme.

Udover indlæg fra Vision Park vil Kolding Kommune fortælle om hvad der sker i kommunen, når man arbejder med et så stort projekt. Både udfordringer og tanker om projektet.

Netværk Trekantområdet

TID OG STED

Første netværksmøde er fredag d. 11. marts kl. 8:10-10:10.
Adresse: TV Syd, Media Park 1, 6000 Kolding

OM NETVÆRKET

KLH Erhverv, Focus Advokater og BDO oprettede i 2019 et professionelt netværk for større ejendomsinvestorer i Trekantområdet.

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af et lokalt forum for sparring og vidensdeling inden for fast ejendom, er du velkommen til at kontakte Kim Lange Hansen for at høre mere om arrangementet og hvordan du kan deltage.

Formålet med netværket er at skabe et forum med et højt fagligt og praktisk niveau, som samler større og mellemstore ejendomsinvestorer og udviklere i lokalområdet.

Aktuelle problemstillinger og temaer inden for fast ejendom vil blive debatteret.
Virksomheder har mulighed for at udveksle erfaringer og kendskab til potentielle ejendomsinvesteringer og samarbejdspartnere.

Alle medlemmer må meget gerne komme med input til udvikling af netværket og på den måde være med til at præge retningen og møder.

DER ER 4 MØDER ÅRLIGT

De 4 møder årligt afholdes i marts, juni, september og november af 2 timers varighed. Desuden vil der være et sommerarrangement.

Møderne vil blive holdt i Trekantområdet og vil typisk ligge om formiddagen.

Det årlige gebyr på 1500 kr. er inkl. forplejning til møderne og giver adgang til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af hhv. BDO, Focus Advokater og KLH Erhverv.

Vil du vide mere om netværket? Kontakt Kim Lange Hansen.