Flemming Søndergaard

Flemming Søndergaard er en fremtrædende skikkelse inden for erhvervsejendomsmarkedet, hvis omfattende karriere er bygget på et solidt fundament af økonomisk ekspertise og ledelseserfaring.

Med over 25 års erfaring i ledelsespositioner, fulgte Flemming sin passion for fast ejendom og erhvervede sig titlen som statsautoriseret ejendomsmægler.

Siden 2004 har han specialiseret sig i en bred vifte af tjenester inden for erhvervsejendomme, herunder salg, udlejning og vurdering. Flemmings karriere har ført ham til velrenommerede virksomheder som EDC og Nybolig Erhverv, nu kendt som Nordicals, hvilket har bidraget til at forme hans dybdegående forståelse af markedet.

I januar 2021 blev Flemming en værdifuld del af KLH Erhverv, hvor han fortsætter med at anvende sin ekspertise til at tilbyde en række specialiserede tjenester der afspejler hans dedikation til at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer klienternes unikke behov, understøttet af en dyb forståelse af ejendomsmarkedets dynamikker.

Flemming Søndergaard