Stor erfaring og individuelt fokus

Etableret i 2012: Gennem mange års brancheerfaring har vi opbygget en unik platform for formidling og rådgivning vedrørende erhvervsejendomme og investeringsejendomme. Vi vil som erhvervsmægler bestræbe os på at differentiere os fra andre ved at holde fokus på kundekontakten og engagementet i hver enkel sag. Det betyder, at vi intensiverer salgsarbejdet individuelt frem for at oparbejde en portefølje af sager. Det betyder, at vi altid yder en særlig indsats for vores kunder.

Vores erfaring og loyalitet: KLH ERHVERV vil som din erhvervsmægler oppebære langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, nærvær og godt købmandskab. Vi hjælper vores kunder med at træffe beslutninger der skaber værdi.

Nøgleord for virksomheden er tilgængelighed, innovation, proaktivitet, troværdighed, kvalitet, integritet, faglig kompetence, professionalisme, moral og uafhængighed.

KLH Erhverv
KLH Erhverv

Vi vil være din betroede ejendomsrådgiver

Indehaveren Kim Lange Hansen har godt 15 års erfaring med handel og vurdering af erhvervsejendomme i det meste af Danmark, har i en årrække været næstformand i skatte- og vurderingsankenævnet, som bl.a. behandler klager over ejendomsvurderinger. Han har den fornødne indsigt og erfaring som selv udfordrende vurderinger og salgsopgaver kræver. Kim er medlem af Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), som er garant for at der altid leves op til de skarpeste internationale krav til excellence and integrity i rådgivningen (den højeste akreditering internationalt)

Kontakt os

Dansk Servicestations Handel

I 2020 udvidede KLH Erhverv forretningskonceptet med etableringen af Dansk Servicestations Handel, som er et samarbejde med BFR – Benzinforhandlernes Fælles Repræsentation. Dansk Servicestations Handel sælger og vurderer bemandede og ubemandede tankstationer og servicestationer over hele Danmark.  Servicestations området er underlagt mange regler og bekendtgørelser og ikke mindst miljøproblematikker, hvilket nødvendiggør et vist kendskab til området for at kunne navigere sikkert rundt.

Besøg Dansk Servicestations Handel, hvis du er på udkig efter en servicestation.

Dansk Servicestations Handel