Vil du sælge din erhvervs- eller investeringsejendom?

Køb og salg af erhvervsejendomme og investeringsejendomme kræver ekspertise, erfaring og netværk.

Vi har kompetencer inden for salg af alle typer erhvervsejendomme – herunder kontordomiciler, logistikejendomme, industriejendomme, butiksejendomme, projektejendomme og alle former for investeringsejendomme.

Vi har arbejdet med miljøtunge og forurenet ejendomme, såsom skrotpladser og tankstationer. I øjeblikket er der en stor efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i alle størrelser, fra nybyggede rækkehuse til ældre udlejningsejendomme. Ligesom sale and lease back med solide virksomheder er efterspurgte.

Mange års erfaring og et indgående markedskendskab specielt indenfor erhvervsejendomme og investeringsejendomme, giver os ballasten til at kunne rådgive dig i forbindelse med et salg. Vi har et stort netværk inden for ejendomsbranchen, både nationalt, regionalt og lokalt. Det gør os i stand til at finde den køber der vil give den bedste pris for din ejendom.

 

KLH Erhverv
Optimal ejendomsvurdering for vore kunder

KLH ERHVERV kan hjælpe dig med:

 • Salg af investeringsejendomme
 • Salg af boligudlejningsejendomme
 • Salg af kontordomiciler
 • Salg af lager- og industriejendomme
 • Salg af butiksejendomme
 • Salg af erhvervs- og projekt- grunde
 • Salg af servicestationer
 • Sale-and-lease-back
Kontakt os

SALGSSPROCESSEN HOS KLH ERHVERV

Enhver salgsproces hos KLH Erhverv tager udgangspunkt i:

 • En grundig analyse af ejendommens fordele og ulemper
 • Kortlægning af potentielle køberemner og brancher
 • En analyse af konkurrencesituation

Herefter lægges en målrettet salgs- og markedsføringsplan, som tager udgangspunkt i jeres ønsker, vores erfaring, lejemålets målgruppe og tidshorisonten. Vi anvender primært online markedsførings medier, så vi kan måle processen og virkningen af hvert eneste tiltag. Vi skræddersyer hvert eneste opgaveløsning til den konkrete opgave.

Når køberen er fundet, udarbejder vi købsaftale som er helt up to date med nyeste lovgivning og domspraksis. Vi er hele vejen igennem jeres rådgiver i forhandlingerne.

 

Salg
off market salg af erhvervsejendomme

Off-market salg

Rigtig mange af vores ejendomme skifter hænder diskret.

Off-market salg, handler om at være velforberedt og have det nødvendige markedskendskab. Det har vi hos KLH Erhverv. Dette sammenholdt med et velfungerende køber- og kundekartotek, kan vi allerede i en indledende fase af en handel pege på flere potentielle købere til din ejendom.

Når en ejendom sættes anonymt til salg, sker det typisk når der er lejere i ejendommen der ikke nødvendigvis behøver at kende til et salg, at de ansatte ikke skal gøres unødigt utrygge eller af andre relevante grunde

Vil du hører mere om Off-market salg, kan du kontakte én af vores mæglere.