Investeringsejendomme

Investeringsejendomme er noget, som mange af vores kunder kigger efter.

Det er uanset om det er ejendomme, der er udlejet til erhverv, bolig eller begge dele.

Ved investeringsejendomme vurderes der på afkast i forhold til risiko. Afkastet regnes ud fra lejeindtægten minus de omkostninger man har ved ejendommen, sat i forhold til prisen.
Jo større afkast, jo større risiko vil der ofte være ved investeringsejendomme. Risici ligger ofte omkring lejere, bygningsstand og beliggenhed.

En ejendom i centrum af en storby, vil ofte være mere sikker end en ejendom i en landsby, da interessen og efterspørgslen er større i storbyen.

Især boligudlejningsejendomme er blevet et foretrukket investeringsvalg, sammenlignet med aktier, obligationer osv. Det bliver ofte brugt som en langsigtet investering, da lejeindtægten skal skabe et fornuftigt afkast, og hvor sikkerheden i ejendommen er stor.

Som erhvervsmægler har KLH Erhverv arbejdet med rigtig mange ejendomme, hvor anvendelsen har været til bolig, erhverv eller begge dele i både storbyer og mindre byer. Derfor føler vi os rigtig godt klædt på, hvis du har brug rådgivning, salg eller køb af en investeringsejendom.

Vi har disse investeringsejendomme til salg.

Investeringsejendomme