Off-market salg / Fortroligt salg

Flere af vores ejendomme skifter hænder diskret uden at blive offentligt sat til salg.

Off-market salg er lidt anderledes end det almindelige salg, fordi sælgeren af én eller flere årsager ikke ønsker at annoncere offentligt med at ville sælge. Da ejendommen netop ikke udbydes officielt er det vigtigt at have en samarbejdspartner, der har kendskab til potentielle købere. Derfor kan en erhvervsmægler hjælpe med at lave et off-market salg.

Processen er den samme som ved et almindeligt salg. Vi analyserer og værdisætter ejendommen, identificerer potentielle købere, laver en skriftlig formidlingsaftale og skræddersyr en opgaveløsning.

Off market salg
Erhvervsmægler

Flere årsager til off-market salg

Vi annoncerer ikke ejendommen og den kan ikke findes online. Vi vil naturligvis orientere grundigt om både fordelene og ulemperne ved off-market salg.
Der kan være flere grunde til det. Det kan bl.a. være fordi sælgeren ikke har fundet noget nyt at flytte ind i eller det kan være fordi, man ikke ønsker et offentligt udbud.

Når en ejendom sættes anonymt til salg, er det i nogle tilfælde også fordi der er lejere i ejendommen, som ikke skal kende til et salg eller at ansatte ikke skal gøres unødvendigt utrygge i forbindelse med et salg. Oftest er det i forbindelse med en Sale and lease back, hvor virksomheden forbliver i ejendommen, men ønsker at sælge selve ejendommen. Læs mere om Sale and lease back her.

Boligudlejningsejendomme

Det handler om at være velforberedt og have det nødvendige markedskendskab og det har vi.
Sammen med et godt køber- og kundekartotek kan vi fra starten pege på flere potentielle købere af ejendommen. Vores kartotek indeholder både nationale og internationale kunder.

Er du interesseret i at høre mere om off-market salg?

Kontakt os, så vi kan tage en snak om mulighederne for et nemt og gnidningsfrit salgsforløb.