Lager/logistik ejendom tæt ved motorvejen sælges!

 • 4050 m2
 • Vestre Stationsvej 47, Gesten
 • kr. 5.295.000
 • Erhvervsejendomme og investeringsejendomme til salg

Klh erhverv

Vestre Stationsvej 47, Gesten, Danmark

Klh erhverv

Vestre Stationsvej 47, Gesten, Danmark

Beskrivelse

Nu har du mulighed for at erhverve dig en 4.050 kvm stor lager/produktionsejendom på en 21.875 kvm stor grund, med 5 min fra Esbjergmotorvejen (E20). Placeringen er velbeliggende lige mellem Kolding og Esbjerg. Ejendommen er velbeliggende i industriområdet ved Gesten, Vejen kommune, hvilket giver let adgang for både kunder, ansatte, chauffører og andre interessenter.

Ejendommen består af 2 sammenbygget lager/produktions haller, med tilbygget af- og pålæsnings- område med læsserampe. Der er mulighed for adgang på 2 sider af ejendommen.

På ejendommens øst side er der adgang til ejendommens nyeste kontor og køkken/kantine faciliteter, placeret som en integreret udbygning imellem hal A (højresiden set udefra) og hal B (venstreside set udefra). Mellem de to haller er der omklædnings og bade faciliteter, samt en lavloftet korridor med adgang fra begge veje.

Der er adgang til Hal A gennem en 5X5 stor aluport i enden og en 4×4 aluport i siden. Langs hal A er der også kontor og omklædningsfaciliteter. Hallen har en loftshøjde til kip på ca. 8 m og i siden er højden 5.2 m. Der er kranbane og traverskran med max belastning på 500 kg.

Der er fra hallen adgang til læsserampen gennem et aflæsningsområde, som fragtmænd eller chauffør evt. kan gives adgang til. Til Hal B er der adgang via en 5×5 m aluport. Loftshøjden er 8 m kip og 5.2 m side. I hallen er der monteret kranbaner. Der er traverskran med kapacitet på 3,2 t. Der er ligeledes klargjort til sving kranen.

Der har været en vandskade i Hal A i området med det ene af ejendommens personalefaciliteter. Vandet er frakoblet og da sælger ikke bruger lokalerne, har man valgt ikke at genetablere / renovere området.

Ejendommen er uden tilsluttet varmekilde, men der står et fuldfunktionsdygtigt Danstoker gasfyr fra 1994, der kan tilsluttes igen. Der er en trækningsret på ejendommen på 498 amp, fordelt på to målere.

På lageret er lyset udskiftet til LED belysning, for en billigere og bedre belysning. En stor del af ejendommens grundareal er indhegnet. Der mulighed for at kører rundt om ejendommen, ligesom ejendommen også kan egne sig til en opdeling i flere lejemål.

Udover ovennævnte er der på ejendommen en selvstændig lagerbygning på 478 kvm. Lageret er en uisoleret rundbuehal med betongulv og rulleport med en åbning der giver plads til at en lastbil kan kører ind.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Hent prospekt
Send henvendelse
 • Vestre Stationsvej 47, Gesten
 • Type:Til salg
 • Etageareal: 4.050 m2
 • Grundareal: 21.875 m2
 • Ombygning 1975
 • Pris: 5.295.000 kr.
 • KVM pris: 1.307 kr.
 • Driftsudgifter: 258.380 kr.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Vestre Stationsvej 47, Gesten?