Hvad er RICS?

RICS står for Royal Institution of Chartered Surveyors og er en international organisation for fagfolk inden for ejendoms- og byggebranchen. RICS blev grundlagt i Storbritannien i 1868 og har siden udvidet sin tilstedeværelse til mere end 150 lande.

RICS tilbyder faglig uddannelse og certificering til sine medlemmer, der omfatter ejendomsmæglere, bygningsinspektører, vurderingsmænd og andre professionelle inden for bygge- og ejendomsbranchen. RICS har også udviklet et sæt standarder for faglig praksis inden for branchen, herunder RICS Red Book, som er en international standard for vurdering af ejendomme.

Læs mere om RICS

 

Hvad er RICS?
Hvad er RICS?

Hvordan arbejder vi med vurderinger?

Vi vurder alle typer af erhvervsejendomme i Danmark

Vurderinger

Om RICS vurderinger

En RICS-vurdering refererer til en ejendomsvurdering, som er udført af en ejendomsvurderingsekspert, der er medlem af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). RICS-vurderinger udføres i overensstemmelse med RICS’ internationale vurderingsstandarder, som er anerkendt som en standard for ejendomsvurdering af mange banker, finansielle institutioner og regeringer over hele verden.

Læs mere om RICS vurdering
Hvad er RICS?
Hvad er RICS?

Hvorfor anvende en RICS-mægler?

Det er nyttigt at anvende en RICS- mægler, der de vil bringe den ekspertise og erfaring de har fra arbejdslivet og uddannelsen der er kravet af dem til at blive en RICS-mægler. Dette giver dem os mulighed for at bringe en aktuel markedsindsigt og de strenge etiske standarder som er krævet af dem. Der er mange flere fordele ved at anvende en RICS-mægler som du kan læse mere om i linket under.

 

Hvorfor anvende en RICS Mægler