Prognoserne for det finansielle marked 2023

Prognoserne for det finansielle marked 2023

Det finansielle marked i 2023 kan være svært at spå om. Det volatile rentemarked og høje inflation gør os usikre på 2023.

På årets første møde d. 3. marts 2023 i Netværket for Større Ejendomsinvestorer vil der være fokus på fremtiden i det finansielle marked.

Derfor har vi allieret os med Karsten Kjelde fra Fynske Bank, der ikke laver andet end arbejdet med netop dette og måske derfor har et mere kvalificeret bud på hvad fremtiden bringer.

Herudover vil Jørn Pedersen give et indblik hvordan byggeriet og processen med IBA er gået

Du kan stadig nå at tilmelde dig. Er du ikke medlem, men interesseret i arrangementet, og hvad netværket byder på, kan du tilmelde dig og kvit og frit deltage på prøve. Læs mere herunder.

 

Dagens Tema

Til dette møde vil vi fokusere på prognoser indenfor finansieringsmarkedet. Der vil være fokus på de nedenstående emner:

 • Hvordan kan det forventes at 2023 udvikle sig, med hensyn til inflation og rente?
 • Udover det vil vi komme ind på hvor stabilt et finansielt marked vi gå imod?
 • Hvordan kan vi forberede os på fremtiden i dette marked?
 • Så vil der os diskuteres om der er andre faktorer, der kan påvirke vores branche; eks. global recession, fragtproblemer/ dyre byggematerialer mv.
 • Til sidst vil man også få et indblik i tilblivelsen af IBAs nye uddannelsessted.

Program

 • Velkomst, morgenmad og præsentation af netværk
 • Finansieringsmarkedet, v/Karsten Kjelde, souschef finans- og investering, Fynske Bank
 • Faglig sparring
 • Indblik i IBA-byggeriet, v/formand Jørn Pedersen, IBA Erhvervsakademi Kolding.
 • Spørgsmål og afrunding
 • Tak for i dag!

Tid og sted

Mødet finder sted den 3. marts 2023 kl. 8.00-10.15 hos IBA, Havneparken 1, 6000 Kolding.

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Kim Lange Hansen, [email protected] Mobil 40296252.

Netværket

KLH Erhverv, BDO og Focus Advokater etablerede i efteråret 2019 dette professionelle netværk for større ejendomsinvestorer i Trekantområdet. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os om vores arrangementer, og hvordan du kan deltage.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. KLH Erhverv, BDO og Focus Advokater vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx specialister indenfor finansiering, proptech, landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til de enkelte møder og dermed præge retning og møder.

Det praktiske

 • Der er fire effektive og målrettede netværksmøder om året (sept./nov./marts/juni) af 2 times varighed og et årligt socialt sommer arrangement.
 • Til hvert netværksmøde vil der blive holdt 1-2 faglige/aktuelle indlæg samt dedikeret tid til sparring mellem medlemmerne.
 • Netværksmøderne holdes i Trekantområdet og vil fortrinsvist blive afholdt på fredage i tidsrummet fra kl. 8.00-10.10.

Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning. Der er adgang op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater.