Ejendomsbeskatning 2023

Bygning, Lagerbeskatning Fredericia

Ejendomsbeskatning kan i sig vanskeligt at finde rundt i. Nu lurer en ny ejendomsbeskatning lige rundt om hjørnet. Lagerbeskatning.

På årets sidste møde den 25. november 2022 i Netværket for Større Ejendomsinvestorer stiller vi skarpt på de skatteretlige regler – som de er NU og som de forventes FREMTIDIGT.

Herudover har vi erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia, der giver et indblik i Fredericias strategi for tiltrækning af virksomheder.

Du kan stadig nå at tilmelde dig. Er du ikke medlem, men interesseret i arrangementet, og hvad netværket byder på, kan du tilmelde dig og kvit og frit deltage på prøve. Læs mere herunder.

Dagens tema

På årets sidste netværksmøde den 25. november 2022stiller vi skarpt på de skatteretlige regler – som de er NU og forventes FREMTIDIGT. Dernæst har vi allieret os med erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia, der vil give os et indblik i Fredericias strategi for tiltrækning af virksomheder til kommunen.

BDO’s skattespecialister Anne Katrine Lindholt og Mikael Risager sørger for en indflyvning i reglerne for:

  • Beskatning af den løbende drift – herunder optimeringsmuligheder
  • Kommende ejendomsvurderinger og dækningsafgift
  • Lagerbeskatning (formodes også aktuel efter valget)

Ejendomsbeskatning kan være vanskeligt at finde rundt i, og med de seneste års ændringer og forventningen om den kommende lagerbeskatning forstår vi, at I må have undren og spørgsmål til besvarelse. Dagens oplæg vil derfor indeholde rig mulighed for dialog og debat.

Tid og sted

Netværksmødet den 25.11.2022 kl. 8.10 – 10.10 afholdes hos Business Fredericia, Vendersgade 74, 1 sal, 7000 Fredericia, i mødelokale ”Skibet”.

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Kim Lange Hansen, [email protected] Mobil 40296252.

Netværket

KLH Erhverv, BDO og Focus Advokater etablerede i efteråret 2019 dette professionelle netværk for større ejendomsinvestorer i Trekantområdet. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os om vores arrangementer, og hvordan du kan deltage.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. KLH Erhverv, BDO og Focus Advokater vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx specialister indenfor finansiering, proptech, landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til de enkelte møder og dermed præge retning og møder.

Det praktiske

  • Der er fire effektive og målrettede netværksmøder om året (sept./nov./marts/juni) af 2 times varighed og et årligt socialt sommer arrangement.
  • Til hvert netværksmøde vil der blive holdt 1-2 faglige/aktuelle indlæg samt dedikeret tid til sparring mellem medlemmerne.
  • Netværksmøderne holdes i Trekantområdet og vil fortrinsvist blive afholdt på fredage i tidsrummet fra kl. 8.10-10.10.
  • Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning. Der er adgang op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater.