Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Ambolten 19 | KLH ERHVERV

Ambolten 19

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
6.514m2
Etageareal: 
2.630m2
Anvendelse: 
Lager/Logistik
Værksted
Produktion
Pris: 
Kr. 5.980.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Lager/industriejendom med to store haller sælges!

Ejendommen er beliggende få minutters kørsel fra motorvejsnettet ved Kolding S, i et aktivt og attraktivt industriområde. Området består af en lang og bred række af virksomheder i forskellige størrelser.

Bygningerne er delt op i en administrationsdel med køkken, frokostrum og toilet/bade faciliteter. Herudover to store haller, et mindre lager og 4 sammenbygget containere.

Du finder administrationsdelen på højre side af bygningen, sammen med ejendommens parkeringspladser.  Gennem entréen som indeholder et personale/kundetoilet kommer du enten til kontordelen eller produktionshallen. Kontorerne fremstår lyse og venlige, med hurtig adgang til produktionen.

Produktionens første store hal på ca. 980 kvm har en loftshøjde på ca. 9,2m til kip og en sidehøjde på 4,5m. Den isolerede hal er udstyret med 3 kranbaner og 10 kraner i alt, udsugningsanlæg, samt punktudsugning. Udover adgang fra entréen er der adgangsveje udefra via en 6 x 6,3m el drevet alu port samt to almindelige døre.

Fra hallen kan du tilgå toilet og omklædnings faciliteter, frokost rum og køkken. Rummene er generelt meget lyse, væggene er hvide, og gulvene er belagt base/brune klinker. Herudover er der adgang til nabohallen.

Den næste store hal på ca. 1.100 kvm ligger i forlængelse med den første store hal. Den er bygget i en søjle drage konstruktion, med en loftshøjde på 8,5m op til søjlerne, og 9,8m op til taget. Udstyret med 3 traverskraner på en kranbane, hvor 2 af dem kan løfte 3.000 kg, og 1 af dem 5.000 kg, dertil en selvstændig kranbane med 2 kraner. Fra hallen er der adgang til et hævet værkførerkontor på ca. 19 kvm, som man tilgår via en trappe. Der er en port i hver sin ende af hallen. Den største på 6m høj og 6m bred, ligger ud til vejen. Bagerst i hallen er et område med en loftshøjde på 4,1m. Her finder du også flere kraner, samt en afblændet adgang til hal 3. Og en alu port ud, på 3,3m x 4,5m.

De to store haller er opvarmet med kalorifer varme.

Parallelt med hal 2 ligger en mindre hal på 350 kvm, med loftshøjde på 5,3m. Her er der adgang til hal nummer 2 via dør, og til udenomsarealet via to porte, en i hver side, som begge måler 3,4m høj og 3,7m bred. Lokalet er pt. delt på midten af en letvæg, hvor der er to traverskraner i den ene del, og en kranbane i den anden del.

Den sidste tilbygning består af 4 sammenhængende containere, samt et lille gangareal i midten og måler ca. 144 kvm i alt. Der er lavet gulv og belysning i containerne, så de kan bruges til opbevaring.

Den 2.630 kvm. store lager og produktionsbygninger er placeret på en 6.514 kvm. stor grund, som er delvis befæstet og indhegnet.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom