Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/klherhverv.dk/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 272
Essen 10 | KLH ERHVERV

Essen 10

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
2.600m2
Etageareal: 
977m2
Anvendelse: 
Kontor
Lager/Logistik
Værksted
Produktion
Pris: 
Kr. 4.895.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Pæn og præsentabel lagerejendom i Kolding Syd

Velbeliggende i veludbygget industrikvarter i Kolding Syd med kun få kilometer fra motorvej E45 og med få minutter til Kolding Centrum, finder du denne præsentabel ejendom som i dag indeholder produktion, lager og kontor.

Ejendommen er opført i røde teglsten med cement tag. Ejendommen er opført i 1987 (ca. 521 kvm) og med en tilbygning i 2009 (ca. 456 kvm). I alt er ejendommen 977 kvm.

Arealerne fordeler sig således at der først i bygningen er lager/produktionsområde på ca. 500 kvm, med en loftshøjde på 4,5m til kip og en sidehøjde på 3m. Lokalet opvarmes med nyere kalorifer varme blæsere (gas). Der er adgang hertil via en 3 x 3 m aluport og fra kontoret.

Gulvet er epoxy malet i hvid ligesom både lofter og vægge er hvide. Lokalet vil også egne sig godt til et showroom. I lokalet er der bygget mindre lokale, som i dag anvendes til svejsning og andre larmende aktiviteter. Det rum vil kunne fjernes hvis nødvendigt.

Fra produktionen er der adgang til toiletter og omklædning og kontorafdelingen, som er ca. 300 kvm stor. Der er 4 enkelmandskontorer, på samme side som indgangen, som er ca. 11 kvm store. På den anden side er der 3 større kontorlokaler, hvor der kan sidde 3-4 personer i hver, og er ca. 32 kvm store. Herudover et mødelokale til ca. 10 personer, som er ca. 22 kvm stort.

Kontoret har egen indgang, lige ud for ejendommens parkeringspladser, der ligger op langs bygningen (væk fra bygningen). 18 stk. P-pladser i alt. Heraf er de 4 udlejet til SP Rengøring.

Bagerst i bygningen er et selvstændigt lejemål på 180 kvm, der er udlejet til SP Rengøring. Dette lejemål består af ét kontor, bad og omklædning, frokostrum, et lille lager og et "stort" selvstændigt lager.

SP Rengøring forbliver som lejer i bygningen - se evt. mere på næste side.

Bag bygningen er indhegnet gårdareal på ca. 200 kvm.

Udenomsarealer er primært belagt med SF sten og giver gode parkerings- og tilkørselsforhold til ejendommen. Der er mulighed for at kunne etablere læsserampe i forbindelse med bygningen. Dette vil kræver en kommunal godkendelse som ikke er indhentet.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Ikke en Respace ejendom