Nordager 19, Kolding | KLH ERHVERV

Nordager 19, Kolding

Oversigt

Postnr: 
6000
Sagstype: 
Leje
Etageareal: 
1.360m2
Anvendelse: 
Kontor
Lager/Logistik
Værksted
Produktion
Pris: 
Kr. 530.000
Kort: 
Beskrivelse: 

Dette lejemål på 1.360 kvm fordelt på knap 1.100 kvm højloftet lager med lille værksted, og resten er flot kontor, vælfærdsrum og fælles kantine samt indgangsparti, finder du i Koldings formentlig stærkeste erhvervsområde, hvor bl.a. velkendte virksomheder som Lidl, Prime Cargo og Lemvigh-Müller har domicil.                     

 

Lejemålet er indrettet med dels et fælles indgangsparti med adgang til toilet, samt egen indgangsparti på siden af bygningen. Kontoret er indrettet som åbent kontormiljø, hvorfra der er direkte adgang til lageret. Lageret er kvadratisk indrettet med et lille hjørne indrettet som værksted i selvstændigt rum. Adgang til lager kan ske via aluport og via kontoret. Bad og omklædning er på 1.sal, med adgang fra lageret. På 1. sal er der også fælles køkken/kantine som deles med ejendommens øvrige lejere. Dette lokale fungerer også som konference/møderum, som man kan bruge efter aftale. Der er gode parkeringsmuligheder lige ude foran lejemålet, på indrettede parkeringspladser.

 

Kontoret er beliggende med kort afstand til motorvejsnettet i den nordlige del af et stort og populært erhvervsområde, hvor moderne erhvervsdomiciler er beliggende mellem grønne områder.

 

Udvalgte afstande og køretid fra ejendommen:

Fra ejendommen til Busstoppested - 1 min 

Fra ejendommen til Kolding Midtby - 12 min

Fra ejendommen til E45, E20 - 2 min

Fra ejendommen til Billund lufthavn - 30 min

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Respace ejendom