Tværvej 2a & 2b, 6640 Lunderskov | KLH ERHVERV

Tværvej 2a & 2b, 6640 Lunderskov

Oversigt

Postnr: 
6640
Sagstype: 
Salg
Grundareal: 
8.724m2
Etageareal: 
2.338m2
Anvendelse: 
Kontor
Lager/Logistik
Værksted
Produktion
Pris: 
Kr. 5.345.000
Flot privatbolig og stor erhvervsdel
Kort: 
Beskrivelse: 

Hvis du har en virksomhed og ønsker at kombinere en dejlig bolig med dit erhverv, finder du her en unik mulighed. Med 231 bolig kvm. og over 2.000 kvm. lager og kontor, er der plads til at tænke og drømme stort.

 

Samtidig får du en fantastisk beliggenhed, både naturskønt og samtidig centralt, tæt på Hvidkildeparken og med kort afstand til Koldingvej, hvorfra du kommer nemt rundt i hele området.

 

Erhvervslokalerne indbyder til virkelig mange former for virksomheder,

lige fra lager engros virksomhed, lager for webbutik til produktion og værksted.

 

Adgang til kontordelen sker via indgangsparti forenden af bygningen. Herfra er der adgang til et kontor på venstre side med 8 arbejdspladser og et kontor på højre side med 3 arbejdspladser, som har et tilstødende direktionskontor af god størrelse.

 

I forlængelse af indgangspartiet er der adgang til et stort showroom, et serverrum samt kantine hvorfra der er udgang til terrasse, samt adgang til depot og fyrrum, Ydermere er der adgang til omklædning med bad og toiletter samt indgang til de store haller, og til 1. sal. På 1. sal har du ca. 100 kvm fordelt på et åbent kontormiljø og et lukket mødelokale.

 

De tre første haller er isoleret samt opvarmet, og den sidste hal er uisoleret.  Alle hallerne er

med en god loftshøjde (6,4 m til kip og 3,6 m i sidehøjde). Første hal er indrettet som værksted med lift, herud over som lager.

 

Der er i hal 1 og hal 3 indbygget et indskudt dæk på i alt ca. 330 kvm.

I hal 2 er der opsat lagerreoler. Alt i alt er der indskudt dæk og lagerreoler for en værdi

i omegnen af kr. 500.000,- som kan købes. Dækket er sat op så der er 2,5 m under dækket og da taget er skrå variere højden på øver dæk mellem 3,8 m og 1,0 m.

 

Der er gode adgangsforhold til hallerne gennem aluporte af variabel størrelse. Til hal 1 er der 2 porte i størrelsen 3,6 x 3,6 m. Til hal 2 er der to porte på hhv. 3,6 x 3,6 og 3,6 x 4,6 m. Hal 3 kan tilgås fra både hal 1, 2 og 4, fra hal 2 (rulleport) og fra hal 4 (3,6 x 3,6 aluport) Til hal 4 er der adgang via 3,6 x 3,6 aluport samt dør med plads til gennemgang med palle. Her ud over er der adgang til erhvervsbygningen via alm. dør i hver af hallerne samt til kontor delen.

 

Boligen er en yderst præsentabel ejendom med kæmpe altan og terrasse samt masser af sjæl og rustik charme. Med fire soveværelser og tre stuer fordelt på de to etager er der leverum til den store families mange aktiviteter. Derudover dejligt spisekøkken og gode baderum.

 

En af stuerne byder på en skøn muret pejs, et naturligt samlingssted på de kolde vinteraftener, eller blot når du har behov for lidt ekstra hygge. Et lækkert trappeparti med elegant 70'er præg er forbindelsen mellem husets tre niveauer. Udenfor har du en kæmpe græsplæne til ungerne eller blot til afslapning - samt stort parkeringsområde med plads til både de ansattes og kundernes biler.

 

Erhvervsdelen og boligdelen er 2 selvstændige ejerlejligheder. Der er pt. et krav omkring tilhørelsesforhold mellem de to, som der arbejdes på at kunne få en dispensation for. Kontakt os derfor gerne såfremt du kun er interesseret den ene af de to ejendomme.

Område/kvarter

Lunderskov er både by og land og ligger i den vestlige del af Kolding Kommune.

 

Lunderskov er en klassisk stationsby på 3.096 indbygger, et knudepunkt mellem Kolding / Esbjerg og Kolding / Sønderborg/Padborg/Flensborg, når det kommer til tog trafik men også motorvejs trafik.

Lunderskoverhvervspark: 
Ikke en Lunderskoverhvervspark ejendom
Respace: 
Ikke en Respace ejendom