Kontorlokaler til leje i Koldings unikke pyramide!

  • 50 m2
  • Birkemose Allé 37, Kolding
  • kr. 129.600 Årligt
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Birkemose Allé 37, Kolding, Danmark

Klh erhverv

Birkemose Allé 37, Kolding, Danmark

Kunne du tænker dig at blive en del af et Kontorfællesskab? Kontorlokaler til leje i Kolding på stue etagen af Pyramiden, der består af to kontor.

Kontorlokaler til leje i Kolding som er beliggende i den ikoniske Pyramide i den nordlige ende af Kolding, tæt på motorvejsafkørsel Kolding Ø og ca. 10 minutter til midtbyen. Lejemålet er beliggende i et nyere erhvervsområde sammen med andre kontorbygninger, og med en synlig beliggenhed ud til det store kryds Nr. Bjertvej/Fynsvej.

Kontorlokaler til leje i Kolding Pyramide hvor du kan blive en del af et kontorfælleskab, hvor alle udgifter er inkluderet i lejen, heriblandt el, vand og varme, rengøring, 1.000 Mbit internetforbindelse, kaffe og te. Der er adgang til flotte mødelokale & fællesfaciliteter.

Fællesskabets øvrige lejer omfatter bl.a. pensionsmægler, it-programmør, bogføringsfirma, revisor, SEO og AD words firma.

Disse kontorlokaler til leje i Kolding omfatter et dobbelt kontor i pyramidens stueetage, samt adgang til Pyramidens øvrige fællesarealer.

Når du ankommer til pyramiden, møder du først den fælles hall, hvor der er ventepladser og mødelokale. Stilen er meget velvalgt, og den eksklusive indretning går igen på hele ejendommen. Igennem en tunnel kommer man fra ventepladsen til selve pyramiden. Træder direkte ind i hjertet på pyramiden, fællesrummet i midten, der bl.a. anvendes som kantinen. Lejerne har en frokostordningen, som man som lejer i huset kan tilvælge. Det er også i dette fællesrum man kan tappe kaffe og/eller te. Ligesom det er i forbindelse med dette fællesrum, at du finder ejendommens køkken og 3 toiletter.

Hele ejendommen er forsynet med luftskifte anlæg der sikrer at både luften og temperaturen i ejendommen er i top.

Dette lejemål giver dig mulighed for dit eget selvstændige lejemål, i en ikonisk bygning, med gode parkeringsforhold. Men du har også mulighed for at være en del af et fællesskab, der kan inspirere og motivere dig selv og virksomheden.

Hent prospekt
Send henvendelse
  • Birkemose Allé 37, Kolding
  • Type:Til leje
  • Etageareal: 50 m2
  • Årlig leje: 129.600 kr.
  • Leje pr. m² 2.592 kr.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Birkemose Allé 37, Kolding?