Flot herskabeligt kontorlejemål udlejes i Kolding Centrum!

  • 593 m2
  • Fredericiagade 25, Kolding
  • kr. 438.000 Årligt
  • Leje

Klh erhverv

Fredericiagade 25, Kolding, Danmark

Klh erhverv

Fredericiagade 25, Kolding, Danmark

Beskrivelse

Kontoret har en meget central placeret i Kolding bymidte, i området omkring Kolding bibliotek og slotssøen. Lejemålet ligger ca. 2 minutters gang fra rutebilstationen og togstation, samt ca. 5 minutter til motorvejen i bil. Det er således let adgang for kunder og personale både med bil og offentligt transport.

Lejemålet er et udpræget domicil lejemål, bestående af en ejendom i 4 plan, med egen stor flisebelagt
parkeringsplads. I et liberalt erhvervsområde med flere klinikker og kontorlokaler.

Der er to pæne indgange ind til ejendommen, én på hver tide. Alt efter hvordan man vil indrette sig, vil begge kunne bruges til kundeadgang. Indgangen på venstre side af bygningen leder ind i ejendommens hall, med en flot trappeopgang der leder til etagerne over og under. Hallen er med flotte udskæringer i loft og paneler, som giver et flot lysindfald.

Stueetagen er indrettet med 3 kontorer og et stort møderum med sildebensparket. Herudover indeholder
etagen 2 toiletter, et køkken, depotrum og ejendommens hall. Hele etagen har et dejligt lysindfald og er i lyse farver, som gør lokalerne behagelige at være i.

1. Salen er indrettet med et åbent kontormiljø i midten, 2 gode kontorer samt toilet. Kontoerne er med flotte grå gulvtæpper der giver en god akustik i rummet og em god balance til de lyse vægge og lysindfaldet fra de mange vinduer.

Tagetagen er med synlige spær og sidekonstruktioner og har vinduer fra 3 sider. Etagen har været anvendt som showroom og mødelokale, men vil også kunne anvendes som kontor eller indrettes som kantine. Der er stort toilet, med bademuligheder og et mindre kontor.

Kælderen har en god loftshøjde og vil kunne anvendes til mange forskellige ting. Kælderen vil være oplagt som opbevaring, arkiv eller lager alt efter behov.

Alt i alt et meget flot domicil for den rette lejer, der gerne vil udstråle klasse og god kvalitet.

Hent prospekt
Send henvendelse
  • Fredericiagade 25, Kolding
  • Type:Til leje
  • Etageareal: 593 m2
  • Årlig leje: 438.000 kr.
  • Leje pr. m² 739 kr.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Fredericiagade 25, Kolding?