Ejendommen er udlejet

  • 3025 m2
  • Industrivej 5, Rødding
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Industrivej 5, 6630 Rødding, Danmark

Klh erhverv

Industrivej 5, 6630 Rødding, Danmark

Produktion/lagerejendom med store muligheder

Særdeles god ejendom til produktion/lager med bedste beliggenhed i Rødding.

udlejet

Ejendommen er beliggende i bedste industrikvarter i Rødding. Her er virksomheder vant til større godstransport, og der er gode tilkørselsmuligheder. Tæt på områdets større indfaldsveje og offentlig transport. Ejendommen er meget synlig fra Industrivej.

Hele udenomsarealet er kørefast til store køretøjer.

Ejendommen anvendes på nuværende tidspunkt til specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller samt industrimontage til mange brancher, d v s metalbearbejdning til færdige produkter.

Ejendommen er ideelt til lignende forarbejdning med behov for stor el-kapacitet. Der er store portindgange, så råmateriale nemt kan komme ind til bearbejdning og ud som færdigprodukter.

Måtte en lejer ikke have behov for hele ejendommen, kan vi forestille os en opdeling i flere lejemål. Ret henvendelse til ejendomsmægleren for drøftelse af muligheder. En hensigtsmæssig opdeling i flere lejemål er allerede vurderet.

Der er kontorafsnit på ca. 425 m2. Det indeholder 4 kontorer, møderum, reception, køkken, toilet og opbevaringsfaciliteter med brandsikring.

Der er 2 store haller på ca. 1400 m2 til forarbejdning og opbevaring. Der er ca. 450 m2 aflangt rum med åbning i begge ender til forarbejdning og opbevaring. Der er aflangt rum på 600 m2 til forarbejdning og opbevaring. Endelig er der mandskabsfaciliteter med både kantine, bad, toilet og omklædningsrum.

Der er gode parkeringsmuligheder overalt, og ingen problemer med naboer.

Ejendommen kan besigtiges ved henvendelse til erhvervsmægleren.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Industrivej 5, Rødding?