Ejendommen er udlejet

  • 1360 m2
  • Nordager 19, Kolding
  • Erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje

Klh erhverv

Nordager 19, Kolding, Danmark

Klh erhverv

Nordager 19, Kolding, Danmark

Beskrivelse

udlejet

Dette lejemål på 1.360 kvm fordelt på 260 kvm kontor og 1.100 kvm højloftet lager og værksted, finder du i Koldings formentlig stærkeste erhvervsområde, hvor bl.a. velkendte virksomheder som Lidl, Prime Cargo og Lemvigh-Müller har domicil.

Lejemålet er indrettet med dels et fælles indgangsparti med adgang til toilet, samt egen indgangsparti på siden af bygningen. Kontoret er indrettet som åbent kontormiljø, hvorfra der er direkte adgang til lageret. Lageret er kvadratisk indrettet med et lille hjørne indrettet som værksted i selvstændigt rum. Adgang til lager kan ske via aluport og via kontoret. Bad og omklædning er på 1.sal, med adgang fra lageret. På 1. sal er der også fælles køkken/kantine som deles med ejendommens øvrige lejere. Dette lokale fungerer også som konference/møderum, som man kan bruge efter aftale. Der er gode parkeringsmuligheder lige ude foran lejemålet, på indrettede parkeringspladser.

Kontoret er beliggende med kort afstand til motorvejsnettet og hovedvejen til Vejle i den nordlige del af et stort og populært erhvervsområde, hvor moderne erhvervsdomiciler er beliggende mellem grønne områder.

Udvalgte afstande og køretid fra ejendommen:

Fra ejendommen til Kolding Midtby 8,5 km 14 min

Fra ejendommen til E45, E20 2,7 km 4 min

Fra ejendommen til Billund lufthavn 39,3 km 32 min

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om Nordager 19, Kolding?